Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-GALERIE: Luisa Chirteş şi Bogdan Szabo sunt câștigătorii Balului Bobocilor de la Colegiul „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Află cine a obținut premiul „Alba24”

Publicat


Cei mai frumoşi şi mai merituoşi tineri care au avut curajul să urce pe scenă la concursul de Miss şi Mister de la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia s-au întrecut în probe de cultură generală, aptitudini şi dans, menite să atragă aprecierile juriului şi ale spectatorilor de la Balul Bobocilor, de vineri seara. Câştigători au fost Luisa Chirteş şi Bogdan Adrian Szabo, care au primit titlul de Miss Boboc, respectiv Mister Boboc.

Echipa Alba24 a fost prezentă la show-ul organizat de elevii de la Colegiul Tehnic „Dorel Pavel” din Alba Iulia şi au recompensat cu cele 2 titluri de Miss şi Mister Alba 24 pe cei mai simpatici concurenţi: Martina Bianca Huter şi Bogdan Adrian Szabo. Pe lângă cele două premii MP4 player primite, cei doi au avut opţiunea de a se înscrie în cursa pentru premiul-surpriză, oferit de Alba24.ro, la încheierea seriei de baluri ale bobocilor din liceele albaiuliene.

Şapte perechi de la Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” din Alba Iulia s-au luptat pentru câştigarea titlului de miss şi mister.
Seara a început în forţă, cu ajutorul prezentatorilor, care practic le-au căutat pe „boboace” în sală şi le-au dus la partenerii lor, pe scenă.
La proba de prezentare, timiditatea şi emoţiile primei apariţii în public şi-au spus cuvântul în rândul bobocilor, făcându-i să mai uite din “poezioara” de început, în care s-a caracterizat fiecare cât a putut mai bine. Prima probă de care au trebuit să treacă participanţii, cea de cultură generală, a avut ca noutate, pe lângă uzualele întrebări, şi unele adresate din public, care le-a solicitat imaginaţia. Concurenţii s-au descurcat, umorul ajutându-i să iasă din încurcăturile provocate de diversele întrebări.
Proba de dans a scos la iveală talente ascunse, ajutându-i să se mai destindă şi să se relaxeze.
Proba-surpriza propusă de organizatori a constat într-o declaraţie de dragoste, compusă de băieţi pentru partenerele lor, din cuvinte date de prezentatorii balului. Au fost declaraţii ingenioase şi unele chiar originale, la care fetele au trebuit să le răspundă.
Ultima probă a balului a fost cea de aptitudini, la care unii au ales să îşi demonstreze talentul actoricesc în scene de pantomime, iar alţii la dans. S-au simţit bine şi toţi au încercat să facă publicul să-i  aplaude şi juriul să-i aleagă.

Preferaţii juriului – Miss Boboc şi Mister Boboc au fost Luisa Chirteş şi Bogdan Adrian Szabo, în timp ce titlurile de Miss si Mister Popularitate au fost câştigate de Damaris Fekete şi Dragoş Damian.

Petrecerea a continuat în Club „Allegria”, unde Kamelia si George Hora încântă noua generaţie de elevi, dar şi pe cei din anii mai mari, de la Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” din Alba Iulia.

Ema CRACIA


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

11 Comentarii

11 Comments

 1. Anonim

  sâmbătă, 05.11.2011 la 12:41

  fata aia Antinia chiar trebuie sa cante peste tot ? /:)

 2. marius moga

  sâmbătă, 05.11.2011 la 14:28

  @anonim, Da’ cine ai vrea sa cante tot timpul la evenimente de astea? Veta Biris?

 3. anonim

  duminică, 06.11.2011 la 19:12

  Deci cum sa castige Luisa Miss boboc:)))?Cine o ales?:(:))) sunteti N.E.B.U.N.I :)) Wtf:O? Si bianca miss alba24 :O:))) si damaris miss popularitate:))?Aia populara:)):O? sunteti chiar sariti:))). Erau fete mult mai bune si frumoase ca triu fericiriiiiiii:))) l-) . Ratate;)

  • Luy:)

   marți, 24.04.2012 la 12:10

   auzi mai XD carei problema ta? nuti convine soarta ca nu tiam cerut parerea :-j fa pasi

 4. Oana

  sâmbătă, 12.11.2011 la 21:22

  Damris-miss si Bianca -pupularitate !!!! Fetelor sunteti cele mai frumoase boboace:*>:D<

 5. Oana

  sâmbătă, 12.11.2011 la 21:23

  Damaris*:)))

  • Luy:)

   marți, 24.04.2012 la 12:11

   mdea damaris:)) 🙂 chiar mio placut

 6. Mady

  marți, 24.04.2012 la 12:00

  Mai sincer toti au fost super si toti meritau sa castige ca au fost buni…..:P:P:P

 7. creatza

  sâmbătă, 20.10.2012 la 16:47

  daaaa. Bianca(eu),Luisa..!!!am castigat aja si care-i faza?ii doare pe unii capu deaia comenteaza. Oricum stiu cine e asa ca ferestete! dar faza e ca eu i-mi iubesc dusmanii!!:)))))
  INVIDIA

 8. creatza

  sâmbătă, 20.10.2012 la 16:48

  APROPO MS OANA!!:*:*

 9. Luisa

  miercuri, 06.04.2016 la 22:23

  Raspuns daca privesti asta in 2016, si apropo sunt Luisa cu s.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Mediului vrea să interzică exportul de lemn în spațiul extracomunitar. Pentru UE nu se poate lua această măsură

Publicat

Costel Alexe, noul ministru liberal al mediului, apelor și pădurilor, a declarat joi seara la Digi24 că Guvernul ia în calcul interzicerea exporturilor de bușteni în țările care nu sunt membre ale Uniunii Europene. Potrivit acestuia, o asemenea măsură nu este posibilă și în spațiul intercomunitar, pentru că legislația UE nu permite o asemenea măsură […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cugirul s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Bradul de Craciun a fost aprins, iar în centrul orașului au pornit colindele

Publicat

Cugirul a intrat în spiritul Crăciunului. Vineri, în centrul orașului, a fost inaugurat tradiționalul brad de Crăciun și a fost aprins iluminatul festiv de sărbători.  Luminițele de Crăciun au fost aprinse de primarul Adrian Teban și și viceprimarul Călin Furdui, alături de elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în decursul anului, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Zilele cu cea mai mare poluare a aerului din Alba Iulia, analizate cu o aplicație a The NY Times. Statusul orașului: periculos

Publicat

Cea mai mare poluare a aerului din Alba Iulia, în perioada 2016 – 2019, a fost înregistrată anul trecut. În două zile din lunile mai și noiembrie, valorile particulelor în suspensie (PM 2.5) într-o singură oră au fost de peste 30 de ori mai mari decât limita maximă admisă pentru întreaga zi.  Cotidianul american The […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de unitați de alimentație publică din Alba verificate și amenzi date de inspectorii DSVSA

Publicat

comercianti piata

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au verificat, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie, un număr de 135 de unități de alimentație publică, cu scopul prevenirii toxiinfecțiilor alimentare. Au fost controlate unități de alimentație publică care desfășoară activități în domenii precum fabricarea pâinii, procesării laptelui, procesării cărnii, comerț cu amănuntul, fabricarea prăjiturilor, a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate