Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-GALERIE: Luisa Chirteş şi Bogdan Szabo sunt câștigătorii Balului Bobocilor de la Colegiul „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Află cine a obținut premiul „Alba24”

Publicat


Cei mai frumoşi şi mai merituoşi tineri care au avut curajul să urce pe scenă la concursul de Miss şi Mister de la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia s-au întrecut în probe de cultură generală, aptitudini şi dans, menite să atragă aprecierile juriului şi ale spectatorilor de la Balul Bobocilor, de vineri seara. Câştigători au fost Luisa Chirteş şi Bogdan Adrian Szabo, care au primit titlul de Miss Boboc, respectiv Mister Boboc.

Echipa Alba24 a fost prezentă la show-ul organizat de elevii de la Colegiul Tehnic „Dorel Pavel” din Alba Iulia şi au recompensat cu cele 2 titluri de Miss şi Mister Alba 24 pe cei mai simpatici concurenţi: Martina Bianca Huter şi Bogdan Adrian Szabo. Pe lângă cele două premii MP4 player primite, cei doi au avut opţiunea de a se înscrie în cursa pentru premiul-surpriză, oferit de Alba24.ro, la încheierea seriei de baluri ale bobocilor din liceele albaiuliene.

Şapte perechi de la Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” din Alba Iulia s-au luptat pentru câştigarea titlului de miss şi mister.
Seara a început în forţă, cu ajutorul prezentatorilor, care practic le-au căutat pe „boboace” în sală şi le-au dus la partenerii lor, pe scenă.
La proba de prezentare, timiditatea şi emoţiile primei apariţii în public şi-au spus cuvântul în rândul bobocilor, făcându-i să mai uite din “poezioara” de început, în care s-a caracterizat fiecare cât a putut mai bine. Prima probă de care au trebuit să treacă participanţii, cea de cultură generală, a avut ca noutate, pe lângă uzualele întrebări, şi unele adresate din public, care le-a solicitat imaginaţia. Concurenţii s-au descurcat, umorul ajutându-i să iasă din încurcăturile provocate de diversele întrebări.
Proba de dans a scos la iveală talente ascunse, ajutându-i să se mai destindă şi să se relaxeze.
Proba-surpriza propusă de organizatori a constat într-o declaraţie de dragoste, compusă de băieţi pentru partenerele lor, din cuvinte date de prezentatorii balului. Au fost declaraţii ingenioase şi unele chiar originale, la care fetele au trebuit să le răspundă.
Ultima probă a balului a fost cea de aptitudini, la care unii au ales să îşi demonstreze talentul actoricesc în scene de pantomime, iar alţii la dans. S-au simţit bine şi toţi au încercat să facă publicul să-i  aplaude şi juriul să-i aleagă.

Preferaţii juriului – Miss Boboc şi Mister Boboc au fost Luisa Chirteş şi Bogdan Adrian Szabo, în timp ce titlurile de Miss si Mister Popularitate au fost câştigate de Damaris Fekete şi Dragoş Damian.

Petrecerea a continuat în Club „Allegria”, unde Kamelia si George Hora încântă noua generaţie de elevi, dar şi pe cei din anii mai mari, de la Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” din Alba Iulia.

Ema CRACIA


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

11 Comentarii

11 Comments

 1. Anonim

  sâmbătă, 05.11.2011 la 12:41

  fata aia Antinia chiar trebuie sa cante peste tot ? /:)

 2. marius moga

  sâmbătă, 05.11.2011 la 14:28

  @anonim, Da’ cine ai vrea sa cante tot timpul la evenimente de astea? Veta Biris?

 3. anonim

  duminică, 06.11.2011 la 19:12

  Deci cum sa castige Luisa Miss boboc:)))?Cine o ales?:(:))) sunteti N.E.B.U.N.I :)) Wtf:O? Si bianca miss alba24 :O:))) si damaris miss popularitate:))?Aia populara:)):O? sunteti chiar sariti:))). Erau fete mult mai bune si frumoase ca triu fericiriiiiiii:))) l-) . Ratate;)

  • Luy:)

   marți, 24.04.2012 la 12:10

   auzi mai XD carei problema ta? nuti convine soarta ca nu tiam cerut parerea :-j fa pasi

 4. Oana

  sâmbătă, 12.11.2011 la 21:22

  Damris-miss si Bianca -pupularitate !!!! Fetelor sunteti cele mai frumoase boboace:*>:D<

 5. Oana

  sâmbătă, 12.11.2011 la 21:23

  Damaris*:)))

  • Luy:)

   marți, 24.04.2012 la 12:11

   mdea damaris:)) 🙂 chiar mio placut

 6. Mady

  marți, 24.04.2012 la 12:00

  Mai sincer toti au fost super si toti meritau sa castige ca au fost buni…..:P:P:P

 7. creatza

  sâmbătă, 20.10.2012 la 16:47

  daaaa. Bianca(eu),Luisa..!!!am castigat aja si care-i faza?ii doare pe unii capu deaia comenteaza. Oricum stiu cine e asa ca ferestete! dar faza e ca eu i-mi iubesc dusmanii!!:)))))
  INVIDIA

 8. creatza

  sâmbătă, 20.10.2012 la 16:48

  APROPO MS OANA!!:*:*

 9. Luisa

  miercuri, 06.04.2016 la 22:23

  Raspuns daca privesti asta in 2016, si apropo sunt Luisa cu s.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Din Alba, la Marea Adriatică în mai puțin de 8 ore. O autostradă se construiește rapid între Serbia și Muntenegru

Publicat

a

Locuitorii Județului Alba vor ajunge la mare, pe autostradă, în mai puţin de opt ore. Dar nu este vorba de Marea Neagră, ci de Marea Adriatică, în Muntenegru. În acest moment se află în construcţie autostrada sârbo-muntenegreană Belgrad-Bar, pe o lungime de 445 de kilometri. Autostrada va lega capitala Serbiei de principalul port maritim din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

”Necunoscuții” care au contribuit la dotarea Spitalului Județean Alba. Donații și sponsorizări de aproape 300.000 de lei în 2018

Publicat

d

Nu i-a lăudat nimeni și nici nu au cerut asta. Oameni, companii, asociații s-au implicat în dotarea Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia cu echipamente medicale care să ajute la diagnosticarea mai precisă a pacienților. Alba24 a descoperit, într-un document intern al spitalului, lista celor care ai contribuit în anul 2018, la dotarea unor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

S-au inaugurat primii 137 km din Via Transilvanica. S-a montat borna de început a traseului care trece și prin Alba Iulia

Publicat

De

transilvanica

Cei 137 de kilometri din judeţul Suceava incluşi în Via Transilvanica au fost inauguraţi, luni, la Putna, prin montarea unei borne de început al traseului de pelerinaj de 1.000 de kilometri care trece și prin Alba Iulia. Inaugurarea a avut loc în prezenţa actorului Marcel Iureş, a ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, stareţului Mănăstirii […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Deținuții politici și copiii acestora vor primi indemnizații majorate. Care sunt condițiile din proiectul adoptat de Parlament

Publicat

inchisoare

Indemnizațiile deținuților politici vor fi în cuantum de 700 de lei pentru fiecare an de suferințe din cauze politice. De asemenea, copiii persoanelor care au avut de suferit din motive politice, au fost deportate în străinătate ori constituite în prizonieri vor primi indemnizații. Prevederile sunt trecute într-un proiect de lege adoptat definitiv de Parlament în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate