Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Galerii de artă şi o cafenea-restaurant la parterul sediului Centrului Militar. Modernizare de 1,3 milioane lei finațată de CJ Alba

Publicat

După zeci de ani în care a fost abandonat, parterul clădirii unde se află Centrul Militar Judeţean Alba va intra, de săptămâna viitoare, într-un amplu proces de reabilitare. Consiliul Judeţean Alba intenţionează să redea funcţionalitatea parterului acestei clădiri, iar în acest sens a alocat suma de 1,3 miloane lei.

Lucrările vor demara de luni şi vizează anveloparea Centrului şi reamenajarea parterului, iar, potrivit vicepreşedintelui CJ Alba, Sorin Bumb, investiţia va fi terminată până la finalul acestui an. Consiliul Judeţean Alba are în proiect deschiderea la parterul clădirii a unei galerii de artă, unei cafenele-restaurant şi a unui centru de informare, iar toate acestea pentru a oferi albaiulienilor o nouă locaţie de petrecere a timpului liber în inima Cetăţii Alba Carolina.

Centrul Militar Judeţean este amplasat în apropierea Porţii a III-a Cetăţii, iar, de zeci de ani, la această clădire nu s-au mai făcut lucrări de modernizare. Faţada învechită a imobilului se află în neconcordanţă cu peisajul proaspăt reabilitat al fortificaţiei Vauban.

FOTO: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vlad

    vineri, 06.04.2012 at 16:43

    in imagini nu e centrul militar!

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 06.04.2012 at 17:29

      multumim Vlad. graba… alea erau de la alt material

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax