Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Galerii de buzunar”, expoziție de cărți artistice la Muzeul Național al Unirii. Mini piese unice, între două coperți

Publicat

La Muzeul Național al Unirii Alba Iulia este prezentată expoziția de cărți artistice ”Galerii de buzunar”, semnată Elena Cristea.

Organizatorii expoziției sunt Consiliul Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Fundația Inter-Art Aiud.

„Micile galerii de buzunar ale Elenei Cristea sunt creații realizate în tehnică mixtă. Combină conceptul de carte cu lucrări abundent cromatice.

Prin simpla alegere a stilului aristic (abstracționism) care se bazează pe o inteligență emoțională ridicată, Elena Cristea face apel la ce a mai rămas uman din noi și la dezvoltarea acestei laturi”, spune Anca Sas, curatorul expoziției.

Mini piese cuprinse între două coperți

„Micile mele galerii de buzunar, cum îmi place mie să le numesc, vorbesc despre binele pe care arta îl aduce asupra sufletului. Îmi place să văd cum o lucrare mare se transformă în piese mici, unice, închise între două coperți inedite.

Le privesc atât ca obiecte de artă cât și ca o modalitate de a ne ridica vibrația atunci când le răsfoim pentru că prin limbajul lor transmit povești colorate care ne mângâie sufletul”, a declarat artista Elena Cristea la vernisajul expoziției.

Expoziția este deschisă din 12 aprilie, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

credit foto: Zoltan Balog

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax