Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Garda Romană de la Apulum a făcut prima ieșire din țară, ca invitat special la Festivalul Antic de la Plovdiv

Publicat

Garda Romană de la Apulum a avut parte de primul spectacol în afara ţării. Legionarii şi doi membri ai trupei de gladiatori au participat, în perioada 13-15 septembrie, la Festivalul Antic de la Plovdiv, Bulgaria. Sute de turişti au fost prezenţi la spectacolele oferite de singura trupă din afara Bulgariei, prezentă la festival. Spectatorii au avut ocazia să vadă prezentări de armament şi tehnică militară ale legionarilor, dar şi lupte de gladiatori.

În cele trei zile de festival, organizate la Stadionul Roman, reenactorii albaiulieni au impresionat publicul, timp de o jumătate de oră, cu momente inedite, printre care şi lupte între doi gladiatori.

Evenimentul a fost consemnat și în ziarul local Plovdiv24.bg, care a menționat prezența specială a trupei din România (foto).

Stadionul Roman este una dintre cele mai mari construcţii romane din Europa, ridicat pe timpul împăratului Septimus Severus (193-211 d. Hr.), iar în fiecare an găzduieşte Festivalul antic de la Plovdiv.

Mai jos puteţi vedea poze de la evenimentul la care Garda Romană de la Apulum a fost prezentă în calitate de invitat special.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. la naiba

    miercuri, 18.09.2013 at 19:22

    Da ce draq ati facut poza aia ca bulangii? Fiti mai barbati ba. Aratati ca doi gay deghizati in gladiatori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax