Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Geluri de duș RETRASE din magazinele Kaufland. Clienții care le-au cumpărat, avertizați să nu le folosească

Publicat

Geluri de duș care conțin bacterii ce pot duce la apariția unor infecții au fost retrase de pe rafturile magazinelor Kaufland. Clienții care le-au cumpărat sunt avertizați să nu le mai folosească.

Potrivit Kaufland, ”producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor: Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml / EAN 4337185216046 / lot: 91400019 și Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic (Wild Rose),  500 ml / EAN 4337185216060 / lot: 91410019.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene”, informează retailerul.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a retras de la vânzare produsele respective. 

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal, se mai arată în comunicatul companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax