Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Generaţia de aur” a studenţilor şcoliţi la Alba Iulia. Promoţia 2014 a inginerilor de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca

Publicat

Vineri, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, promoţia2014 a studenţilor de la Universitatea Tehnică Cluj, extensia Alba Iulia şi-au luat „la revedere” de la profesori, dar şi de la anii de facultate în cadrul cursului festiv. „Sunt generaţia de aur şcolită la Alba Iulia de la deschiderea unei extensii în municipiul nostru”, a spus Sorin Grozav fostul decan al facultăţii şi fondatorul unităţii din Alba Iulia. Tehnologia Construcțiilor de Maşini, Inginerie Economică Industrială şi Sisteme şi Echipamente Termice sunt specializările pe care 81 de studenţi le-au urmat timp de patru ani în Alba Iulia.

Promoţia 2014, una dintre cele mai competente generaţii şcolite la Alba Iulia – după cum i-au numit pe tineri cadrele didactice care timp de patru ani le-au fost alături – se pregăteşte să intre în lumea ingineriei. Astfel în prezenţa profesorilor, a familiei, dar şi a prietenilor, 81 de studenţi, dintre care 50 de absolvenți ai specializării Tehnologia Construcțiilor de Maşini, 13 absolvenți ai specializării Inginerie Economică Industrială şi 18 absolvenți ai specializării Sisteme şi Echipamente Termice, au fost declaraţi „ingineri” după patru ani de cursuri, de către decanul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia, prof.dr.ing. Anton Popar.

Toţi profesorii care i-au coordonat pe studenţi, printre care şi rectorul universității, prof. dr. ing. Aurel Vlaicu, pro-rectorul prof. dr. ing. Vasile Ţopa, decanul Facultății de Construcții de Maşini, prof. dr. ing. Daniela Popescu, prodecanul Facultății de Mecanică, prof. dr .ing. Cristian Dudescu au primit diplome de excelenţă pentru răbdarea pe care au avut-o cu ei şi pentru toate lucrurile pe care i-au învăţat ca să ajungă ingineri.

La eveniment au participat şi viceprimarul municipiului Alba Iulia, Dorin Şerdean şi şeful IŞJ, Dorin Sandea.

Fostul decan al extensiei din Alba Iulia şi fondatorul acestei unităţi în municipiu, Sorin Grozav a fost şi el premiat de către studenţi cu o diplomă de excelenţă, iar aceştia i-au mulţumit pentru că le-au dat curaj acum patru ani să urmeze acest drum.

„Sunteţi cei mai mulţi studenţi de când s-a înfiinţat extensia, dar şi cei mai buni din punct de vedere calitativ. Îmi amintesc cu drag de momentele când aţi venit acum patru ani. Ştiu despre fiecare exact ce am discutat, atunci când aţi venit cu mari emoţii. Nu m-aţi crezut câdn v-am spus la prima întâlnire că vor trece patru ani, ca într-o săptămână. Sunt convins că aşa cum aţi funcţionat pe parcursul celor patru ani, cu certitudine o să fiţi cea mai bună promoţi şi după ce terminăm acest examen de licenţă” le-a spus studenţilor, Sorin Grozav.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate