Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Generozitate și emoție, în fața magazinului Pepco din Alba Iulia. Gestul făcut de o necunoscută pentru o fetiță săracă

Publicat

Gest frumos de generozitate, făcut de o tânără, în fața magazinului Pepco din Alba Iulia. Un cititor Alba24 a fost martorul unei scene care ”i-a luminat sufletul”. S-a întâmplat vineri seară. 

”Eram la ieșire din magazinul Pepco din Alba Iulia, cel de lângă Kaufland. Am surprins un moment care mi-a luminat sufletul pentru că mi-am reamintit că pe lumea asta există oameni frumoși prim generozitate și modestie.

O tânără a ieșit din magazin cu o păpușă foarte mare, într-o cutie frumoasă, roz și cu o pătură de asemenea roz, pe care le-a oferit fetiței unei femei aflate la cerșit acolo (foto). 

Când s-a trezit cu cadoul în brațe, fetița, destul de mică, de vreo 2-3 ani, a scos un ”Oaaaa!”, de parcă tocmai ar fi avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Bucuria din ochii micuței s-a transferat și mamei ei. 

Tânăra i-a spus încet mamei ”Sărbători fericite” și a dispărut rapid printre mașinile din parcare, fără să aștepte mulțumiri sau să facă paradă de gestul ei. 

Totul s-a petrecut foarte rapid. Am reținut doar că era îmbrăcată modest și avea pe umăr un rucsac mic, semn că cel mai probabil și ea era mama unui copil. 

A profitat de uimirea și bucuria fetiței pentru a pleca înainte să primească mulțumiri și fără să își arate emoția care sigur a cuprins-o și pe ea. 

Am vrut să afle și alții această întâmplare emoționantă, cel puțin pentru mine”, a transmis cititorul Alba24. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jiji

    marți, 19.11.2019 at 00:30

    daca vrea sa repete fapta, o gaseste pe „fetita saraca” si pe mama ei si in Zona Industriala, in parcare, la unicul magazin de… bricolaj si amenajari interioare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax