Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: George Simion a anunțat luni un protest imaginar la marii procesatori de lemn din Sebeș. La fața locului nu era nimeni

Publicat

Liderul AUR, George Simion, anunța luni dimineața că acțiunea de protest continuă Sebeș, după ce duminică, sute de oameni au scandat în fața fabricii Kronospan. 

În timp ce postarea lui Simion strâgea mii de like-uri și sute de comentarii și distribuiri, în fața celor două fabrici din Sebeș, bătea vântul. Mai exact nu era nici un protestatar prezent, iar autoritățile nu au informații că o activitate ca cea de duminică va mai avea loc. 

Mai mult de atât, Simion a scris că cei de la AUR au găsit mai multe transporturi ilegale.

Postarea a fost făcută pe contrul oficial de Facebook a lui George Simion, la ora 10.42, luni, 16 ianuarie. ”Protestul nostru continuă la Sebeș, colegii noștri au găsit mai multe transporturi ilegale!”, scria Simion pe Facebook.

Imediat un reporter alba24.ro s-a deplasat în fața fabricii Kronospan, dar nu a găsit pe nimeni. Doar două camioane care așteptau să intre în curtea fabricii și un câine fără stăpân care se plimba prin zonă.

Nici o urmă de protest sau protestatar.

De asemenea reporterul alba24.ro s-a deplasat în fața fabricii HS Timber, dar nici acolo nu a găsit pe cineva care să protesteze.

CITEȘTE ȘI: LIVE UPDATE: Protest AUR în fața fabricii Kronospan. Manifestanții au blocat intrarea în Sebeș. Au intervenit jandarmii

În timp ce reporterul căuta protestatarii anunțați de George Simion, postarea sa a strâns peste 3.800 de like-uri, aproape 600 de comentarii, cu mesajul ”Felicitări” și 770 de distribuiri.

”Transporturi ilegale”

Deși Simion a anunțat că protestatarii au descoperit mai multe „trasporturi ilegale”, relalitatea este cu totul alta. Potrivit reprezentaților IPJ Alba, mai multe persoane ar fi sesizat, în cursul nopții de 15 spre 16 ianuarie, că un camion ar fi avut o încărcătură mai mare decât cea din acte.

Luni, mai multe instituții ale statului (Garda de Mediu, Garda Fostieră Cluj, Poliția Sebeș, ISCTR) au mers alături de camion, pe Autostrada A1, la kilometrul 4, pentru a cântări camionul în cauză.

Contactat pentru a da o declarație și un punct de vedere, George Simion nu a răspuns până la publicarea acestui articol.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Misha

    luni, 16.01.2023 at 13:09

    Acum s-a dovedit ca exista AUR .3800 like si nici un piciorus . Se pare ca alchimia functioneaza. AURul s-a transformat in rugina. Poate pleaca si canadienii din Rosia .

  2. Pamfil

    luni, 16.01.2023 at 13:14

    de ce nu protesteaza impotriva clanurilor care defriseaza? ca nu e nici un austriac cu drujba in mana sau sofer austriac de trailer cu lemne. Toti sunt „romani patrioti”?

  3. Rares

    luni, 16.01.2023 at 14:18

    La pușcărie cu tine Simion. pușcăriasule

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax