Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: George Tatomir, de la Jandarmeria Alba, campion naţional la oină. A câştigat o competiţie la Bacău, alături de echipa Straja Bucureşti

Publicat

Campionii Un jandarm din Alba Iulia, membru al echipei IGJR, a câştigat recent o competiţie naţională de oină, desfăşurată la Bacău. Performanţa obţinută de George Cristian Tatomir, alături de colegii din echipă, a fost răsplătită de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba cu diplomă de merit.

Plutonierul major George Cristian Tatomir a reprezentt Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, în cadrul echipei Straja București (echipa de oină a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române), competiţia – Ediția Jubiliară a Cupei Federației Române de Oină – desfăşurându-se în perioada 30 septembrie — 1 octombrie, la Bacău.

La startul ediţiei din acest an, s-au aliniat şase echipe: Frontiera Tomis Constanţa, Straja Bucureşti, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, Biruinţa Gherăeşti şi Brigada Gherăeşti.
Competiţia a fost câştigată de echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române Straja Bucureşti, după o finală extrem de disputată, în compania echipei Brigada Gherăeşti, cu scorul de 18-12.

Aceasta a fost felicitată de președintele Federației Române de Oină pentru câștigarea campionatului.

Totodată, plutonier major George Cristian Tatomir a fost felicitat de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, colonel Marius-Claudiu Giurea, pentru performanța obținută, acordându-i acestuia o diplomă de merit. De asemenea, Asociația Sportivă Ampoiul l-a premiat cu un echipament sportiv și un blazon al asociației, iar colegii jandarmului i-au transmis felicitări și i-au urat cât mai multe victorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax