Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Gestul nobil al unor militari din Alba: au donat sânge, iar din bonurile primite au făcut fericiți mai mulți copii nevoiași

Publicat

militari

Militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” au donat sânge pentru a salva vieți și au împărțit cadouri și alimente unor copii din familii sărace din Alba. În preajma Crăciunului, cu bonurile valorice obținute în urma campaniei de donare sânge, trei dintre militari, respectiv caporalii Jurcă Marius, Laslo Alin și Beldean Aurel au reușit să ofere unui număr de 12 copii provenind din familii sărace din zona localităților Petrești, Tăuți, Meteș și Alba Iulia, alimente, îmbrăcăminte și cadouri.

militari

Citește și FOTO: Militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia au donat sânge pentru a salva vieți

”Inițiativa colegilor noștri se află la cea de a patra ”ediție”, anul acesta reușind să ajungă la 6 familii din zona localităților Petrești, Tăuți, Meteș și Alba Iulia.

militari

Bucuria micuților a fost și bucuria noastră iar efortul depus pentru a ajunge la casele și adăposturile situate în zone greu accesibile a fost răsplătit pe măsură.

CITEȘTE ȘI: Mesaje Speciale de Crăciun 2019. O selecție a celor mai frumoase texte petru felicitări şi urări de Crăciun

militari

Sperăm ca în anul ce va urma să aducem o rază de fericire unui număr mult mai mare de copii pentru că zâmbetul unui copil reprezintă de fapt magia Sărbătorilor”, au scris pe Facebook reprezentanții Armatei Române. 

CITEȘTE ȘI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

sursă text, foto: Gorun Iulian

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax