Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ghinion în serie pentru un șofer din Alba. Mașina i-a fost lovită din nou, la o oră după ce derapase într-un șanț

Publicat

colaj hategan

ȘTIREA TA: Ghinion pentru un bărbat din Alba Iulia. Acesta a plecat de acasă spre serviciu, vineri dimineața devreme, dar într-o curbă, în apropiere de Vințu de Jos, mașina a intrat în balans și a derapat în șanț.

Omul a lăsat acolo mașina pe care nu avea șanse să o scoată, dar, puțin mai târziu, o altă mașină a derapat exact în același loc și i-a lovit-o încă o dată.

accidentMai mult, în timp ce polițiștii completau la fața locului documentele de constatare, la vreo 50 de metri depărtare, pe același drum, un alt șofer a pierdut controlul mașinii, care s-a răsturnat în afara carosabilului.

”Vineri 18. Dacă pentru unii Vineri 13 e cu ghinion, pentru mine Vineri 18 e zi cu ghinion. Dimineața la ora 5.50 ma deplasam spre servici cam grăbit ce-i drept și într-o curbă dau de gheață pe carosabil. Mașina începe să danseze stânga dreapta de câteva ori, face o învârtită pe mijlocul drumului, după care se parchează cuminte în șant. Încerc să o scot dar nu mă chinui pentru că îmi dau seama că nu pot. O închid și fac semn la o mașină ce trecea să oprească. Ajung la servici pe la 6.20 și ma gândeam pe cine să sun să mă ajute după-masă să scot mașina din șanț. Pe la 8.10 suna telefonul, răspund, era de la Politie. M-au anunțat că mașina mea lăsată în șanț tocmai a fost lovită de altă mașina care a derapat, pe aceeași porțiune. Ăsta da ghinion!” a declarat acesta pentru Alba24. 

El a adăugat că locul în care s-a petrecut incidentul este aproape de sediul firmei Giro, aproape de Vințu de Jos, unde există o curbă dublă.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități. PROIECT, la Senat

Publicat

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități, potrivit unui proiect legislativ înregistrat la Senat. Parlamentarii propun încadrarea activității desfășurate de către categoriile de personal medico-sanitar, inclusiv de persoanele care efectuează gărzi peste programul normal de lucru, în locurile de muncă în condiții speciale. Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 15 jandarmi din Alba au participat la o acțiune de împădurire, în localitatea Bucium din Munții Apuseni

Publicat

jandarmi impaduriri

15 jandarmi din județul Alba au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în Munții Apuseni. Peste 6.000 de puieți dintre care 4.000 de molizi, 1.000 de brazi, 1.000 de larice au fost plantați sâmbătă pe o suprafață de peste 16.000,00 m² în cadrul acțiunii de împădurire organizată de un producător de bere. „<Pădurea este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalie de bronz pentru plt. maj. Mihai Avram de la ISU Alba, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Publicat

unifight collage

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a obținut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la categoria 100 kilograme. În perioada 16-19 aprilie 2019, în localitatea Buziaș, județul Timiș s-a desfășurat Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Romano-catolicii și reformații sărbătoresc la acest sfârșit de săptămână Paștele. Câți sunt și ce obiceiuri speciale au

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, mai mult de un milion și jumătate de catolici și reformați sărbătoresc Paștele. Majoritatea acestora sunt în Transilvania, zona din România unde se întâlnesc toate marile confesiuni creștine. Un număr destul de mare de catolici sunt însă și în Bacău și Neamț. Comunitățile catolice și reformate se pregătesc pentru Înviere, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate