Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ghinion pentru un tânăr din comuna Ciugud. S-a urcat băut la volan și a fost implicat în ACCIDENT la Alba Iulia

Publicat

15419365_1674942879462336_240921729_oGhinionul a dat peste un tânăr de 24 de ani din Ciugud. Un timp ce circula regulamentar, în Alba Iulia, cartierul Ampoi 1, o mașină nu i-a acordat prioritate și cele două autoturisme au intrat în coliziune. Pe lângă faptul că a fost implicat într-un accident, fără a fi vinovat, polițiștii au constatat că era băut. În urma impactului, cele două mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.00, un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea o mașină marca Volkswagen Golf, nu a acordat prioritate unui alt Volkswagen Golf, condus de un tânăr de 24 de ani din comuna Ciugud.

Cele două autoturisme au intrat în coliziune şi, în urma impactului, au fost proiectate în afara părții carosabile.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al IPJ Alba, care a constatat că șoferul care circula regulamentar avea o alcoolemie de 0,61.

Ambii șoferi au fost răniți și transportați la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, O.V.A., un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Orizontului, nu a acordat prioritate unui alt autoturism Volkswagen Golf, condus dinspre Bărăbanţ spre centru de către un H.G.F., un tânăr de 24 ani din comuna Ciugud, cele două autoturisme intrând în coliziune. În urma accidentului, cei doi şoferi au suferit leziuni corporale uşoare.

La testarea cu alcooltest, pentru H.G.F. a reieşit valoarea de 0,61 mg/l alcool în aerul expirat. S-au întocmit dosare penale, unul pentru vătămare corporală din culpă, iar celălalt pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cugirean

    luni, 12.12.2016 at 10:53

    Ghinionul a inceput atunci cand s-a urcat baut la volan!! NU SE FACE ASTA! Asta e mesajul pe care ar trebui sa-l transmiteti si nu sa il compatimiti pentru ca a avut ghinion ca a fost implicat intr-un accident si astfel prins baut la volan!

  2. Trollface

    marți, 13.12.2016 at 09:44

    s-au ciocnit ciobaneii-cocalari pilotzi de Volzvagăn!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax