Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Ghișeele de la Evidența Persoanelor Alba Iulia, de astăzi, în noul sediu. Primarul anunță și Ghișeul Unic, din februarie

Publicat

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia funcționează, de luni, 3 ianuarie, în aceeași clădire cu primăria.

Primarul Gabriel Pleșa spune că urmează și deschiderea ghișeului unic, cel mai probabil din februarie.

Acesta a precizat că primăria a închiriat și modernizat noul sediu SPCLPEP, pentru că serviciul ”își desfășura activitatea într-un spațiu înghesuit, împreună cu alte 3 instituții, având la dispoziție doar două ghișee și un singur aparat foto”.

În noua locație sunt patru ghișee, fiecare cu propriul aparat foto. Prin urmare, va fi ”un timp de așteptare considerabil mai scurt și posibilitatea triplării numărului de acte procesate”, mai spune primarul.

Mutarea Serviciului din clădirea din Piața Iuliu Maniu, nr 14, unde se află și serviciul de eliberare a permiselor auto și pașapoartelor, a început din decembrie. Noul sediu este în clădirea unde se află primăria, pe Calea Moților nr. 5 A, intrarea de la fostul Bancpost.

Casă a Căsătoriilor la Alba Iulia

De asemenea, potrivit sursei citate, cel mai târziu în luna martie, va fi și „Casă a Căsătoriilor”. În prezent, cununiile civile se desfășoară pe holul primăriei.

Ghișeul Unic, cel mai probabil din februarie

”Am reușit să relocăm unele birouri din primărie, astfel încât să facem loc mult așteptatului ghișeu unic. Cel mai probabil, de la începutul lunii februarie, albaiulienii își vor putea rezolva problemele care țin de G.I.S., Autorizări, Urbanism, într-un singur loc și cu un singur drum la primărie, urmând includerea, în cadrul ghișeului unic, și a altor departamente”, a mai anunțat primarul.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax