Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Gimnasta Flavia Sentea din Sebeș, vicecampioană mondială la gimnastică aerobică. Visează să înființeze o școală de profil

Publicat

Gimnasta Flavia Sentea, născută la Sebeș, este vicecampioană mondială la gimnastică aerobică alături de echipa României, titlul cucerit la competiția care a avut loc în luna mai, la Baku, în Azerbaidjan. Aceasta visează să înființeze la Sebeș o școală de gimnastică. 

Născută la Sebeș, în 12 februarie 1999, Flavia a copilărit la Petrești, iar la numai 4 ani a fost îndrumată de părinți spre Deva, unde s-a adaptat cu succes la „școala campioanelor”. Tânăra noastră campioană a absolvit Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva, iar din anul 2019 este studentă a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

Flavia Sentea face parte din lotul național de gimnastică aerobică de la vârsta de 18 ani, fiind antrenată de Maria Fumea și Mădălina Ciuvei.

Multiplă campioană națională și mondială, fiind medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică din Portugalia și din Azerbaidjan, Flavia Sentea se întoarce acasă cu mândrie, după fiecare competiție.

„Are o colecție de medalii impresionantă, un zâmbet cald și generos, iar visul său este să ofere tot ce are mai bun oamenilor acestor locuri, căci planurile sale de viitor au legătură cu Sebeșul natal. Pentru noi este o onoare să vă spunem povestea Flaviei, să o aplaudăm și să o premiem în numele Municipiului Sebeș”, a transmis primarul Dorin Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax