Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Glob pământesc de 4000 lei, cărți vechi, obiecte de artă și zeci de produse unicat, la Târgul de Handmade și Vintage din Alba Mall

Publicat

IMG_2110 În Alba Mall are loc în acest weekend „Târgul de Handmade și Vintage”. Aflat la cea-a de-a XIV-a ediție, târgul și-a deschis porțile vineri și va fi deschis vizitatorilor până duminică, la ora 20:00. Printre atracțiile târgului se numără zeci de obiecte unicat, fiecare cu povestea sa proprie, obiecte handmade, obiecte de decor, obiecte funcționale sau de mobilier.

Pasionații de lectură pot găsi lucrări vechi, aparținând unor personalități care au marcat istoria țării, precum ”România pe drumul construirii societății socialiste multilateral dezvoltate” – Nicolae Ceaușescu, ”Articole și cuvîntări” – Gh. Gheorghiu Dej. De asemenea, cele patru volume ale Dicționarului Enciclopedic Român alături de sute de publicații, mai vechi sau mai noi, pot fi găsite pe tarabele comercianților.

IMG_2139 Printre obiectele expuse de comercianți se numără și un glob pământesc, originar din Minnesota, încrustat cu 20 de pietre semiprețioase, valorând 4000 de lei.

Vizitatorii pasionați de istoria fotografiei pot admira, printre obiective și aparate vintage, accesorii vechi, blițuri, filtre, adaptoare și trepiede vechi, toate amintind de tehnica fotografică existentă acum câțiva zeci de ani.

Persoanele care doresc o călătorie înapoi în timp, crearea unui cămin primitor şi cu un aer uşor nostalgic, elemente de decor care spun o poveste aparte, o ambianţă boemă – pot găsi la târg de la obiecte de artă, tablouri, suporturi de lumânări la ceasuri sau veioze, toate cu istoria și povestea lor proprie.

Obiectele de mobilier au fost și ele admirate de către vizitatori. Moștenite de la bunici, sau achiziționate de la alți colecționari, ele caută să-și facă loc în caminul celor pasionați, readucând în atenție o eleganță uitată.

Oglinzile cu rame aurii sau argintii, uzate, fotografii alb negru sau sepia în rame din lemn, casete de bijuterii, ceasuri şi cufere vechi, alături de porţelanurile, sticla și cărţile vechi, provenite din diferite colțuri ale lumii pot fi găsite de asemenea, pe tarabele vânzătorilor de modă veche sau ale colecționarilor de antichități, prezenți la târg.

IMG_2116 2 Printre atracțiile cu care vânzătorii de produse handmade încearcă să-și atragă clienții se numără și un pendativ, format dintr-un glob de siclă ce conține în centrul său puf de păpădie.

Cu prilejul acestei expoziții vizitatorii au ocazia să își îmbogățească colecția sau pot achizițona un cadou original unei persoane dragi, însă cel mai important lucru al acestor produse unicat este că acestea sunt lucrate cu suflet și fiecare poartă o poveste.

Programul târgului este:

Sâmbătă, 8 noiembrie, orele 10.00 – 21.00
Duminică, 9 noiembrie, orele 10.00 – 20.00

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax