Connect with us
Publicitate

SPORT

(FOTO) Golf la Pianu de Jos: Competiția PRO-AM a debutat sâmbătă

Publicat

Sâmbătă, la Pianu de Jos a debutat prima competiție găzduită în acest an de Clubul de golf ”Paul Tomiță”. La start s-au aliniat 76 de sportivi, iar debutul evenimentului a fost decalat cu o jumătate de oră din cauza unor probleme tehnice.

Turneul de la Pianu de Jos se va încheia duminică, tot atunci fiind programată și festivitatea de premiere a concursului ce face parte din programul Federației Române de Golf.

Premiile competiției în valoare de peste 15.000 de euro i-au atras pe cetățenii români și nu numai să participe la acest eveniment organizat de Consiliul Județean Alba și Roșia Montană Gold Corporation.

Citeşte mai multe şi vezi galerie foto pe sport.alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anda

    sâmbătă, 28.04.2012 at 14:18

    observ ca RMGC sustine sportul din Romania si nu numai pe sportul-rege, fotbalul, ci si alte ramuri care au nevoie de suport. Mi se pare un exemplu bun de urmat si de alte companii romanesti. Nu numai fotbalul exista pe lumea asta, si golful e un sport care trebuie sustinut si promovat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax