Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Au pregătit-o de iarnă de i-au sărit plombele. Autostrada A1, plină de gropi între Sebeș și Sibiu

Publicat

Sursa foto: Cosmin Szekely

Plină de gropi. Așa arată o porțiune din Autostrada A1 Orăștie – Sibiu. Un șofer a surprins recent craterele apărute în asfalt, între Sebeș și Sibiu. Cele mai multe gropi sunt pe prima bandă a șoselei de mare viteză, iar pe timp de noapte, acestea pot reprezenta un pericol pentru conducătorii auto.

Gropile și crăpăturile de pe drumurile din România sunt o problemă binecunoscută de către șoferii care străbat zilnic țara în lung și în lat. De cele mai multe ori, acestea sunt „plombate” rapid, însă reparațiile nu țin mai mult de un sezon.

Pe imagini se poate observa că unele gropi de pe segmentul de autostradă au fost „peticite” anterior, însă plombele au sărit și porțiunea de șosea arată ca un drum de țară.

„Așa arată autostrada Sebeș – Sibiu după nici 3 ani de la deschidere. Calitate, nu glumă. Garanția nu cred că a expirat! Trist”, a scris șoferul care a publicat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax