Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – „Gustos de Alba”: Timp de trei zile, Alba Iulia este Capitala Gustului. Cu ce bunătăţi sunt aşteptaţi consumatorii. PROGRAMUL

Publicat

gustos de alba 2015 A început cea de-a şasea ediţie a Târgului „Gustos de Alba” în Piaţa Pascu din Cetate. Gurmanzii se pot înfrupta şi pot cumpăra produse din grădinile şi cămările a 60 de producători din judeţele Alba şi Cluj, dar şi din Vatra Dornei prezenţi cu tarabele la târg.

Ridichi, răsaduri, salată verde, ceapă verde,  dulceaţă, zacuscă, pâine de casă, prăjitură, plăcinte, miere, păstrăv viu, mezeluri, brânză de burduf, caş, urdă acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care le puteţi găsi la târg. Nu lipsesc nici demonstraţiile culinare din program, un recital de operă al Filarmonicii din Cluj, dar şi concursuri surpiză.

Târgul se desfăşoară până duminică, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în intervalul orar 10.00-18.00.

La târg sunt prezenţi şi producătorii de mezeluri de casă, dar şi de brânzeturi. De la brânză de burduf cu ardei, brânză de burduf cu ceapă, telemea de oaie, cas, urdă, caş de capră sau telemea de vacă, găsiţi toate bunătăţile făcute din laptele crescătorilor de animale din judeţul Alba şi Cluj.

IMG_9418 La deschiderea celei de-a şase ediţii au participat preşedintele vicepreşedinţii CJ Alba, Florin Roman şi Alin Cucui, administratorul judeţului Alba, Sorin Bumb, senatorul PNL Alba, Alexandru Pereş, deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu, deputatul PNL Alba, Dan Simderu, dar şi primari din Alba, consilieri locali şi judeţeni.

„Prin acest târg, dar şi alte evenimente de acest profil încercăm şi cred că reuşim să promovăm producătorii din Alba. Avem peste 60 de producători la târgul nostru. Ştim foarte bine că industria alimentară din Alba este una de elită şi vreu să mulţumesc marilor producători prezenţi. Mult succes şi să ne bucurăm de cele oferite de producători şi de surprizele pregătite”, a spus vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui.

Programul Târgului „Gusto de Alba”:

Vineri:

15.00 Tăiței de casă, demonstrație culinară

Sâmbătă:

11.00 Platoul Gustos de Alba, concurs cu premii

13.00 Ceaun – demonstrație culinară

14.00 Operă în piață

15.00 Spectacol de dans modern

16.00 Balmoș – demonstrație culinară

Duminică:

11.00 Recunoaște condimentul – concurs cu premii

13.00 Ceaun – demonstrație culinară

14.00 Degustare de vinuri

15.00 Demonstrații culinare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax