Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Hagi, Mutu, Gică Popescu și alți jucători ai ”generației de aur”, din nou pe teren împotriva Galatasaray Legends, la Cluj

Publicat

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Mutu, Ionel Ganea și alți jucători care au făcut istorie în fotbalul românesc s-au întors pe teren, vineri, pentru un meci cu Galatasaray Legends, în cadrul Sports Festival.

Emoții trăite la unison pe Cluj Arena, de peste 16.000 de fani ai fotbalului, în a doua zi a Sports Festival. All Stars Romania și Galatasaray Legends au făcut un adevărat show la Cluj, reamintind publicului de momente de colecție ale fotbalului internațional.

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, au intrat în teren alături de alți sportivi renumiți precum legendarul fost fotbalist brazilian Mario Jardel.

Adrian Mutu a înscris primul gol al partidei amicale care s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 4-4.

Gheorghe Hagi: ”A fost o seară frumoasă. Nu ne așteptam să vină atâta lume. A fost o plăcere deosebită să ne vedem colegii și chiar ziceam că ar fi bine să ne vedem în fiecare an, atât cu Naționala României, între noi, cât și cu Galatasaray.

Generația noastră, ați văzut încă o dată, este o generație super talentată, care a făcut performanță. Cred că tot ce a arătat publicul în această seară este respectul care ni-l poartă pentru tot ce am făcut.”

Din echipa All Stars Romania au făcut parte: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Tibor Selymes.

Echipa Galatasaray Legends a fost formată din: ​​Mario Jardel, Bülent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem İnan, Suat Kaya, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Ümit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı, Faruk Atalay.

La pauză, Hagi, Popescu, Adrian Ilie și Filipescu, au îmbrăcat tricoul Galata și au schimbat echipa. Meciul demonstrativ de fotbal dintre România și Galatasaray Legends a avut și o componentă caritabilă.

Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizațiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor cutremurului devastator care a avut loc în Turcia, anul acesta.

Sports Festival continuă sâmbătă, 3 iunie, cu o serie întreagă de evenimente speciale, dedicate pasionaților de sport.

Dan Ursa, câștigătorul din acest an a celebrei emisiuni Survivor România 2023 vine la Cluj după cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. În cursul zilei de sâmbătă, el va testa traseul ”Survivor Challenge X PRO TV” amenajat în cadrul festivalului, pe Aleea Stadionului.

Pe lângă Dan Ursa, și alți sportivii invitați la festival au acceptat provocarea Survivor: fostul tenismen Horea Tecău, vicecampion olimpic si triplu câștigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt, și Simone Tempestini, multiplu campion național de raliuri își vor testa și ei abilitățile pe traseul deschis zilnic, în cadrul festivalului, între 12.00-19.00.

La ora 20.30 se dă startul distracției cu muzică și dans. Publicul este invitat la Retro Fantesia Party, powered by UNTOLD Festival, la scena de pe platoul Cluj Arena.

Fanii sportului sunt încurajați să vina îmbrăcați tematic, cu echipamentul sportului lor preferat. Cele mai retro sport ținute vor fi recompensate cu premii surpriză. Accesul este liber.

FOTO: Sports Festival – comunicat de presă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax