Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Hai afară la lopată”. Cetățenii din Alba Iulia au ieșit la deszăpezit străzile și trotuarele

Publicat

Nemulțumiți de modul în care autoritățile locale gestionează situația deszăpezirii în Alba Iulia, oamenii au luat atitudine. Mai mulți cetățeni, din diferite colțuri ale municipiului, au decis să înfrunte gerul și să facă ei ce nu face primăria. Cu lopețile în mână au ieșit afară pentru a curăța străzile și trotuarele.

Pe strada Mohorului din cartierul Oarda se muncește de zor pentru curățarea zăpezii de pe carosabil. Oamenii au renunțat la căldura din casă pentru a încerca să deszăpezească zona însă volumul de muncă este prea mare pentru doar câteva lopeți și o mână de oameni binevoitori.

„La lopată” au ieșit și un bihorean și un bucureștean care deszăpezesc trotuarul din zona Casei Județene de Pensii. Aceștia au o singură lopată și fac cu schimbul. Cei doi au încercat să mai facă rost de una, de la primărie, însă fără succes.

Venirea iernii la început de primăvară a cam încurcat administrația locală care pare să nu facă față situației. Dacă pe principalele artere se intervine cu utilaje, există străzi care n-au văzut gram de material antiderapant.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax