Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Hai afară la zăpadă! Cu lopeți să ne distrăm!”. Cercetașii din Alba Iulia au ieșit la deszăpezit

Publicat

16111796_1491369730881092_1412737997_n Cercetașii din România au inițiat pe rețeaua de socializare Facebook o campanie denumită „Hai afară la zăpadă! Cu lopeți să ne distrăm!” prin care și-au propus să facă o faptă bună și, cu lopata în mână, să ajute la deszăpezit, în fața blocului, pe aleea din fața casei sau în alte zone din oraș.

Printre cei care au participat la campanie se numără și un grup de cercetași din Alba Iulia.

„Cercetașul este util și își ajută semenii în orice situație. În această iarnă ne-am propus să ieșim cu toții la zăpadă și să facem o faptă bună. Cu lopata la îndemână, alături de patrula/unitate, am ajutat la deszăpezit – în fața blocului, aleea din fața casei sau aleea din parc, drumul până la școală, sau oricare altă zonă din oraș care ar putea să ajute comunitatea.

Cu acest mesaj și cu multă voință am ieșit la dezăpezit România, din Constanța, București și până în Alba Iulia. Ai ieșit și tu la dezăpezit?”, este mesajul cercetașilor.

Foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ion

    vineri, 13.01.2017 at 19:56

    Stimati cercetasi daca tot a-ti initiat o campanie de desapezire sa nu uitati si LUMEA NOUA sant o gramada de SINISTRATI {asistati} Drept recompensa o sa primiti discont la targ duminica .

    AM ZIS CU RESPECT ION

  2. Cristina

    sâmbătă, 14.01.2017 at 20:49

    Cinste voua!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax