Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | “Halloween Party” la Clubul Copiilor Aiud: Parada măştilor şi costumelor şi concurs de dans, poezie şi cultură generală

Publicat

IMG_1317 Elevii care frecventează cercurile din cadrul Clubului Copiilor Aiud au intrat în atmosfera specifică sărbătorii de Hallowen în cadrul manifestării “Fantome prietenoase”. Ei au învăţat lucruri interesante despre sărbătoarea groazei, în cadrul unor activităţi menite să le stimuleze creativitatea şi inteligenţa.

Scopul activităţilor a fost acela de a-i ajuta pe copii să afle elemente de cultura anglo-saxonă, tradiţiile şi obiceiurile din spaţiul anglo-saxon. De asemenea, au aflat şi provenienţa sărbătorii de Halloween, dar şi care sunt obiceiurile.

Sub îndrumarea cadrelor didactice, ei au marcat sărbătoarea groazei prin realizarea unor creaţii artistico-plastice, o paradă a măştilor şi costumelor, fără a lipsi şi cel mai frumos „Jack-o-lantern”, celebrul felinar făcut din bostan.

Pentru participarea acestora la un concurs de dans, poezie şi de cultură generală, elevii au fost recompensaţi cu dulciuri, mere şi diplome de merit.

Halloween este celebrat în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, în special în Statele Unite, Canada, Marea Britanie şi Irlanda, însă în ultimul timp din ce în ce mai mult şi în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax