Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) „Handmade&Vintage”, la Alba Mall: Colecţie de monede şi bancnote vechi. Vezi ce mai poţi cumpăra de la târg

Publicat

Pasionații de obiecte vechi, bijuterii handmade, mobilier şi alte articole „vintage” au ocazia să și le achiziționeze, în acest week-end, la Târgul ”Handmade & Vintage” din Alba Mall.

Obiectele sunt excepționale prin vechimea și prin frumusețea lor, însă, cel puţin deocamdată, interesul pentru acestea este unul scăzut, din câte ne-au declarat comercianţii prezenţi la eveniment, sâmbătă, vânzările fiind reduse sau, în unele cazuri, inexistente. Totuşi, la târg, clienţii sunt aşteptaţi şi mâine, astfel că vă invităm să vedeţi ce puteţi cumpăra, ca o alternativă la ce găsiţi de Zilele Oraşului.

Chiar dacă preţurile nu sunt dintre cele mai mici şi gama de produse oferite nu este la fel de diversificată ca la ediţiile trecute, puteţi achiziţiona obiecte handmade şi vintage pentru toate gusturile, bijuterii, tablouri, ceramică, dulciuri, dar şi mobilier şi, pentru cei pasionaţi, publicaţii vechi şi articole de colecţie.

Una dintre atracțiile târgului este colecția de monede și bancnote vechi prezentată de un comerciant din Oradea. Aflat pentru prima dată la târgul din Alba Iulia, Radu Mesaroș ne-a dezvăluit că această pasiune o are încă din copilărie, când bunicul său i-a pus în mână prima monedă de argint. De atunci, acesta a căutat obiecte rare, precizând că în România există colecţii valoroase în acest domeniu. Pe lângă colecția de monede și bancnote, comerciantul din Oradea a venit la târg cu publicații vechi, una dintre acestea fiind o culegere de ziare din anul 1924, numită ” Legea Românească”, în valoare de 500 de lei.

Vă prezentăm, într-o galerie foto, ce puteţi găsi la Târgul „Handmade&Vintage”, aflat la a VIII-a ediţie, la Alba Mall. Sâmbătă, târgul poate fi vizitat până la ora 21.00, iar duminică, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Andreea MEZEI

[nggallery id=290]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. omul

    sâmbătă, 26.05.2012 at 18:31

    putini merg la targu ala cat sunt in aceleasi zile Zilele Orasului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate