Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Hipermarketul Selgros din Alba Iulia începe să prindă formă. Au început și angajările

Publicat

selgros Hipermarket-ul Selgros din Alba Iulia începe să prindă contur. Șantierul este în continuă mișcare, iar evoluția se vede de la alta. Magazinul ce va avea o suprafaţă de vânzare de 4.000 mp va fi inaugurat la începutul toamnei. În paralel, sensul giratoriu realizat pe Bulevardul Republicii este aproape de finalizare, conducătorii auto  circulând deja după noile reguli. Dovada că magazinul va fi gata în cel mai scurt timp constă și în faptul că deja există anunțuri de angajare pentru viitorul hipermarket. 

După finalizarea achiziţiei terenului din Alba Iulia, în apropierea cartierului Ampoi 3, încă de anul trecut au început lucrările de pregătire pentru construirea magazinului Selgros. Investiţia depăşeşte 5 milioane de euro.

Lucrările au început în noiembrie anul trecut, cu demolarea clădirilor existente, printre care o secție de îmbuteliere, un depozit și un sediu comercial. Muncitorii, ajutați de o „armată” de utilaje, au pus la pământ construcțiile înainte de Anul Nou. Apoi s-a lucrat la sfărmarea (reciclarea) betonului și a fierului rezultat în urma demolărilor.
IMG_9206 În documentaţia de proiect iniţiată de două firme din Alba, Supremia Grup SRL şi Andreeas Company SRL şi întocmită de BP Străjan se arată că se propune construirea acestui complex comercial în contextul reconversiei zonelor industriale reglementate de PUG.
Potrivit documentației proiectului, suprafaţa construită a magazinului va fi de 6.500 mp, cu construcţie principală – magazin tip depozit cu vânzare şi livrare en-gros şi en-detail, în cadrul căruia sunt delimitate diferite zone funcţionale, printre care spaţiu de primire-legitimare clienţi, spaţiu de vânzare – depozitare, spaţii de primire – sortare – vestiare, funcţiuni complementare anexe.

De asemenea va cuprinde şi un spaţiu pentru birourile administraţiei şi vestiare, care vor fi la etajul I al clădirii.
Clădirea va avea parter şi etaj I parţial, iar magazinul va avea şi 200 de locuri de parcare, din care 50 pentru angajaţi şi 20 pentru autocamioane.

IMG_9203 Circulaţia autovehiculelor, accesul în incinta magazinului pentru clienţi şi aprovizionare se va face din Bulevardul Republicii, unde este  finalizat deja  un sens giratoriu în zona de acces clienţi şi salariaţi.
Potrivit reprezentanţilor companiei, sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va reprezenta o sinteză reprezentativă, pentru toate gusturile, a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic.

Deja au început și angajările pentru noul hipermarket și se caută de la lucrători comerciali până la șefi de raioane și de magazin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax