Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Hoți de biciclete prinși de poliție la Cugir. Furau din scări de bloc, magazii sau gospodării din oraș

Publicat

Patru tineri din Cugir sunt cercetați pentru furt calificat, după ce ar fi sustras 13 biciclete, dar și scule electrice, produse alimentare și cărucioare din curți, scări de bloc și anexe gospodărești. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, iar polițiștii continuă cercetările.

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, din Cugir, sunt bănuiți că, în perioada 1-10 octombrie, au furat 13 biciclete și scule electrice, produse alimentare, un cărucior pentru cumpărături și alte bunuri, din magazii, scări de bloc sau curți din oraș. Valoarea totală a bunurilor furate fost estimată de către păgubiți la 7.000 de lei.

O parte dintre biciclete ar fi fost vândute de către cei tineri unor cetățeni din Cugir, în schimbul unor sume modice de bani.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze 8 dintre bicicletele furate.

Față de cei patru tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax