Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Hoţi de motorină din camioane parcate lângă Autostrada Sebeş-Sibiu, prinşi în judeţul Alba

Publicat

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi pentru mai multe furturi de combustibil din rezervoarele unor camioane aflate în parcări ale autostrăzii Sebeş-Sibiu. Au fost prinşi în judeţul Alba, în flagrant delict, în timp ce furau motorină din rezervorul unui camion parcat. Unul dintre ei a fost reţinut. Poliţiştii au recuperat aproape 1.000 de litri de motorină.

În noaptea de 29/30 ianuarie, în jurul orei 3.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi de către poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A 1 Râmnicu Vâlcea – Deva, cu privire la faptul că au depistat două persoane în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui camion aflat în parcarea autostrăzii A 1, în dreptul localităţii Cîlnic, transmite IPJ Alba.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că doi bărbaţi, de 38 şi 40 de ani, din judeţul Dâmboviţa, au sustras motorină din rezervorul unui camion parcat, al cărui şofer se odihnea.

În camionul cu care se deplasau cei doi a fost găsit un rezervor, cu o capacitate de 1.000 de litri şi o pompă electrică ce se pare că erau folosite la sustragerea de combustibil. De altfel, în rezervorul respectiv, poliţiştii au găsit 935 de litri de motorină ce ar proveni din furturi.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii sunt bănuiţi şi de comiterea, în aceeaşi noapte, a altor două furturi de combustibil, din alte două camioane parcate.

În cele trei furturi, prejudiciile, în valoare de 5.236 lei, au fost recuperate şi restituite păgubiţilor.

Faţă de bărbatul de 40 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi bărbaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax