Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Hoți prinși de jandarmii din Alba. Patru bărbați au încercat să fure 600 kg de struguri de la o fermă viticolă

Publicat


Vremea recoltei a adus și „culegătorii amatori” de struguri. Patru bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 40 de ani din Jidvei au fost prinși de jandarmi după ce au încercat să fure de la o fermă viticolă din localitate.

Potrivit Jandarmeriei Alba, cei patru au fost surprinși de către un agent de pază din cadrul unei ferme viticole din aceeași localitate, duminică 29 septembrie, în timp ce culegeau struguri. Când cei patru și-au dat seama că au fost „descoperiți”, au luat-o la fugă, iar agentul de pază a solicitat sprijin. Un echipaj din cadrul Secției de Jandarmi Blaj s-a deplasat la fața locului și a reușit prinderea făptașilor și recuperarea întregii cantități de struguri.

Reușiseră să culeagă 600 kg de struguri. ”Marfa” a fost ridicată în vederea confiscării și înapoiată ulterior unui reprezentant al părții păgubite. Pe numele celor patru au fost întocmite acte de constatare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările în cauză vor fi continuate de către poliție.

În ultima perioadă s-a înregistrat o creștere a numărului cazurilor de sustragere  de produse agricole, astfel că Jandarmeria Alba a suplimentat numărul misiunilor executate în vederea combaterii acestora.

”Pentru a descuraja perpetuarea acestor fapte, încurajăm cetățenii să ia atitudine și să semnaleze prompt serviciul 112”, transmite Jandarmeria Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Oficial MFP: Prețurile diferite față de UE la carburanți nu sunt determinate de nivelul taxelor

Publicat

scumpiri

În România ponderea taxelor în prețurile finale ale benzinei fără plumb și motorinei sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană, susține Attila Gyorgy, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), răspunzând unei interpelări adresate de un deputat. „Astfel, la benzina fără plumb această pondere reprezintă 54% din prețurile finale, iar la nivelul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, filmul dedicat fenomenului Pitești, în care joacă Kira Hagi, va fi proiectat la Alba Iulia

Publicat

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, primul film artistic având ca temă Experimentul Pitești, unul dintre cele mai teribile experimente de reeducare prin tortură din istoria modernă, va fi difuzat marți, 22 octombrie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. În film joacă și Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Acesta s-a arătat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pădurarul care apare în ancheta RECORDER, snopit în bătaie după apariția reportajului

Publicat

Răzvan Cenușă, pădurarul din comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, care a avut curajul să apară într-un reportaj realizat de jurnaliştii de la Recorder, în care se arată cum se fură legal din pădurile Bucovinei, a fost snopit în bătaie după difuzarea materialului.  Informația a fost făcută publică de activistul de mediu Tiberiu Boşutar pe site-ul său, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REVOLTĂTOR: Voluntarii care refăceau locuința unei familii sărmane din Gorj, reclamați de vecinii invidioși

Publicat

Mai mulți localnici din satul Bobu (Gorj) au depus reclamații contra voluntarilor veniți să refacă locuința unei familii sărace. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați de zgomotul produs, iar unii săteni chiar îi înjurau pe voluntari atunci când treceau prin fața casei, scrie publicația locală igj.ro. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate