Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Hoții din Kaufland căutați de poliția din Alba Iulia. Se cere sprijinul oamenilor pentru identificarea lor. I-ați văzut?

Publicat

Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea persoanelor din imagini, bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt, la data de 22 august 2018, din incinta unui supermarket din municipiul Alba Iulia.

Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, ar fi profitat de neatenția agenţilor de securitate ai magazinului şi ar fi sustras produse alimentare în valoare de 3.500 de lei.

CITEȘTE ȘI: Un coș plin cu salam și cașcaval, furat din Kaufland de la Alba Iulia. Hoții au ieșit liniștiți pe la o casă de marcat închisă

Cetățenii care pot oferi detalii ce ar putea ajuta la identificarea acestora, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Raul

    miercuri, 05.09.2018 at 17:56

    bravo ! o facut un bine ca a furat de la kaufland , si kaufland fura de la romanii 😉

  2. crisan

    luni, 17.09.2018 at 23:50

    unu din 1milion din cei cu functie de la consiliul local si pana la videanu base,cocos si gaina de udroie, pina la buldocu 700 de mil. -intro masina de ocazie coldea .blejnar 20 de miliarde euro,…cuscru lui base 30 de miliarde de euro,nastase tot aurul lui decebal,…presedintii de consiliul jud. ca si dragnea, total azis ilie serbanescu 400 de miliarde euro cu min. privatizarii,flutur,mitrea,hrebencic…iliescu n are copii, si nu s a lacomit ,are o pensie buna i ajunge,liberali au luat sacii cu boc in amiaza ,ora 13 si 30min.la acesta cu cazul de salam si un copil mic trbuie certat de altfel cum au fost certati orcile mari de stanciu si stolojan, varujan plange ca i a crut inalta imparatie dreptul;la urma vorbim avem incredere n justitie, ca sa nu mai lasa v o plasa de euro si la proc..spectori, sa va mai zic ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax