Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Iarna ne-a luat, din nou, prin surprindere. Turiști BLOCAȚI și fără curent la Poarta Raiului. Echipele de intervenție nu pot ajunge la ei

Publicat

15086285_1285647871456810_442734664_nCa în fiecare an, iarna ne-a luat din nou prin surprindere și nu într-un mod plăcut.  După o sigură ninsoare puternică în Munții Șureanu, turiștii au rămas blocați în stațiunea Poarta Raiului. Echipele de intervenție nu pot ajunge până la ei și mai rău este faptul că stațiunea a rămas fără curent electric. 

După o noapte de ninsoare, stațiunea montană Poarta Raiului a fost acoperită în totalitate de zăpadă. Motiv de bucurie pentru iubitorii sporturilor de iarnă dar și motiv de supărare pentru cei care au rămas blocați în stațiune din cauza drumului. Deși se știa că iarna se apropie, autorităților județene au fost din nou luate pe nepregătite și au lăsat drumul de la barajul Oașa la Domeniul Schiabil Șureanu nepietruit.

Duminică, zona Poarta Raiului a rămas fără curent, iar din cauza drumului echipele de intervenție de la Electrica nu pot interveni să remedieze defecțiunea.

UPDATE: Potrivit ISU Alba drumul DJ 704 între Lacul Oașa și Domeniul Schiabil Șurianu (com. Șugag) este blocat din cauza căderilor abundente de zăpadă însoțite de viscol puternic, se intervine cu 2 utilaje de deszăpezire din cadrul DPL Alba.

Momentan nu sunt persoane blocate, cu nevoie de asistență medicală. Preventiv, ISU Alba a trimis în zona de proximitate o autospecială APIC, o autospecială cu capacitate mărită de trecere – șenilată tip UTV, o autospecială SMURD și 6 subofițeri. În zonă sunt prezente echipe Salvamont si IJJ Alba.

UPDATE1: Pe DJ 704, ce face legătura cu zona Poarta Raiului, au intervenit echipaje de deszăpezire, astfel încât turiştii au putut coborî de pe munte, duminică seara şi luni dimineaţa. Mai multe linii de tensiune electrică sunt însă afectate, în comuna Şugag, astfel încât peste 160 de familii nu aveau curent electric.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mihai

    duminică, 13.11.2016 at 11:59

    Se stie de 2-3 zile ca va ninge si va fii viscol!! Pentru ce au mers AIA la Poarta „raiului” (IADULUI)??
    Sa nu intervina nimeni, sa NU cheltuie banii publici pentru niste idioti!!!

  2. Iancu

    duminică, 13.11.2016 at 14:40

    Mihai, singurul idiot esti TU.
    Tocmai asta e datoria autoritatilor locale, sa intretina drumurile, la fel de prompt cum platesc si eu impozitul.
    Cei care au mers acolo au mers, tocmai pt ca se anuntase zapada. Dar tu nu ai cum sa intelegi asta.

  3. Iancu

    duminică, 13.11.2016 at 15:59

    Singurul idiot esti TU.
    Sa moara si capra vecinului.
    Au mers pt zapada, pt distractie, pt ca pot.
    Dupa mintiuca ta la fiecare viscol trebuie blocat tot?
    Mentalitate tipic romaneasca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax