Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Icoana obiect de artă”, la Aiud. Expoziție de icoane din colecția maestrului iconar Alexandru Iuga, în fața Primăriei

Publicat

Cu simplitate și eleganță, ca o întoarcere la tradiție si valori, Aiudul găzduiește o inedită expoziție dedicată icoanei – obiect de artă.  Lucrările expuse în perioada 5-7 decembrie 2019, în fața Primăriei Municipiului Aiud, între orele 16:00-19:00 aparțin maestului iconar Alexandru Iuga.

Deschiderea oficială are loc vineri, 6 decembrie 2019, începând cu ora 16:00, zi în care va fi inaugurat și mult așteptatul patinoar.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Organizată de Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud, Primăria/Consiliul Local Aiud și Fundaţia Inter-Art Aiud expoziția se constituie într-un preambul al Târgului de Crăciun ce se va desfășura în perioada 6 – 23 decembrie, în Piața Dr. Constantin Hagea.

La lăsatul serii se vor aprinde luminile festive de Crăciun, iar grupurile de colindători ale colegiilor și liceelor aiudene vor pregăti cu frumoasele lor colinde sosirea lui Moș Crăciun. De la ora 19:30 ne vom bucura împreună de un recital marca Gino. Nu vor lipsi nici în acest an căsuțele împodobite, de unde cei prezenți vor putea achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Pasionații de patinaj, dar și cei lipsiți de experiență, se vor putea bucura de patinoarul amplasat în piață până în data de 29 ianuarie 2020.

Citește și VIDEO: O icoană a Maicii Domnului de la Biserica Ortodoxă din Cricău, județul Alba, a început să lăcrimeze la începutul postului

„Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de această sărbătoare și Crăciunul să ne găsească mai buni, mai liniștiți și mai fericiți”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

Foto: Zoltan Balog

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax