Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Idei de afaceri, din liceu. Elevi de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia, la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu din Slovenia

Publicat

cldpm Trei firme de exercițiu de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au participat la cea de-a XI-a ediție a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu din Celje, Slovenia, desfășurat în data de 8 martie. Firmele de exerciţiu participante, Nirvana SRL (prof. coordonator Furdui Amalia), Da Vinci Cafe SRL (prof. coordonator Beca Felicia), Happiness SRL (prof. coordonator Cetean Emil) au realizat tranzacţii şi au participat la întâlniri de afaceri cu participanţii altor firme de exerciţiu din Slovenia, Italia, Austria, Croația și România.

Activitatea desfăşurată cu ocazia participării la acest eveniment, demonstrează încă o dată iniţiativa elevilor în demonstrarea competenţelor antreprenoriale dobândite în cadrul disciplinelor de specialitate. Fiecare echipă şi-a amenajat standul de prezentare, încercând să ofere ceva aparte şi unic.

Firma Da Vinci Cafe, având ca obiect de activitate comercializarea cafelei și a produselor pe bază de cafea, a amenajat un stand tipic unei cafenele încântând papilele gustative ale vizitatorilor cu mostre a diferitelor sorimente de cafea.

Ideile creative, materialele promoționale handmade și prezentarea stilizată a produselor cosmetice au fost punctele forte ale firmei NIRVANA.

Un impact deosebit a avut mascota firmei Happiness care a promovat evenimentele organizate de această firmă. Susținerea financiară, pentru participarea la aceste evenimente este posibilă datorită generozității sponsorilor.

„În urma feed back–ului primit din partea organizatorilor au fost apreciate seriozitatea şi ţinuta elevilor în cadrul târgului, deschizîndu-ne astfel calea spre participarea la edițiile următoare”, a transmis directorul instituției, prof. Florin Cristian Dincă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax