Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Igienizare pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Localnici au adunat aproape 100 de saci cu gunoaie

Publicat

Albaiulieni care locuiesc în cartierul Ampoi 2 au dat dovadă, joi, de responsabilitate şi spirit civic. Nu au aşteptat să vină alţii să le cureţe zona verde din apropierea blocurilor, pe malul râului Ampoi, ci au ieşit, cu mic, cu mare, la adunat deşeuri şi igienizat spaţiul public.

A fost vreme frumoasă, astfel că au avut şi spor, reuşind să adune aproape 100 de saci plini de gunoaie. E drept, varianta ideală ar fi fost să nu aibă nimic de curăţat şi zona să fie păstrată în condiţii bune, de alţii, certaţi cu regulile de convieţuire în comunitate şi respect faţă de mediul înconjurător.

Cu toate acestea, oamenii care s-au implicat, într-o zi frumoasă de primăvară, pentru a face mai curată zona în care locuiesc, se pot lăuda că au oferit un exemplu demn de urmat şi altor locuitori.

La acţiune au participat circa 50 de persoane, după cum a precizat un cititor Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. kretzu

    vineri, 13.04.2018 at 10:50

    normal că n-au aşteptat să vină nimeni să cureţe zona pt că nu vine nimeni. gunoaiele sunt acolo de mult timp si pe nimeni din cei platitti din bani publici pt administrarea orasului nu-i intereseaza. primaria e complet dezinteresata de curatenia foarte putinelor zone verzi aferente orasului. iar asta e vizibil peste tot. daca fotoreporterii ar fi luat-o în aval pe malul ampoiului ar fi vazut ca situatia este dezastruoasa pana la varsarea in mures. iar pe mamut idem, plin de gunoaie pe care nu le ridica nimeni cu anii. probabil se vor remarca ceva elevi sau voluntari cu ocazia vreunei zile a ecologiei, ca primaria e preocupata doar de cresterea salariilor. in definitiv de aceea sunt angajati la stat, ca sa stea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate