Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Impact puternic între o mașină de Poliție și un BMW, pe DN 15. Doi polițiști și un șofer, răniți în accident

Publicat

Doi polițiști și șoferul unui autoturism au fost răniți într-un accident rutier grav, petrecut DN 15 E 578, în localitatea Vălenii de Mureș. Echipajul rutier a încercat să întoarcă pe contrasens, ca să oprească un șofer care circula cu viteză neregulamentară, dar autospeciala de Poliție a fost lovită de un autoturism, pe sens opus, informează Romania24.

Potrivit IPJ Mureș, din primele cercetări efectuate la fața locului, pe DN 15 E578, la km. 120+650 m, în localitatea Vălenii de Mureș, un echipaj rutier, format din doi polițiști, aflat în serviciu de supraveghere și control al traficului rutier, care rula de la Reghin spre Toplița, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depășit regimul legal de viteză.

În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere cu autospeciala de Poliție, moment în care a fost acroșată de un autoturism, care circula din sensul opus.

Au fost răniți cei doi polițiști și șoferul autoturismului. Potrivit ISU Mureș, una dintre persoanele implicate în accident a rămas prinsă în caroseria mașinii și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Vezi și VIDEO: Accident rutier între Alba Iulia și Teiuș. Două autoturisme s-au lovit. Una dintre mașini a fost proiectată într-un TIR

La fața locului au intervenit ambulanțe SMURD și SAJ.

Cei trei răniți fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul a fost blocat mai bine de două ore. Polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

sursa foto: Facebook – Infot Tafic Mureș + Radare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax