Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Împreună pentru siguranța tinerilor”. Acțiuni de informare și prevenire desfășurate de IPJ Alba

Publicat

Poliţiştii din Alba au fost alături de tineri, desfăşurând activităţi de informare şi prevenire a delincvenţei juvenile şi a consumului de droguri în cadrul proiectului „Împreună pentru siguranța  tinerilor”, desfăşurat în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

În perioada 12-16 februarie 2018, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost alături de tinerii elevi ai Colegiului Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj, Liceului „Horea Cloşca şi Crişan” Abrud şi ai Centrului de zi „Sf. Nicolae” Valea Lungă, alături de poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi de personal specializat din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Astfel, cu ocazia întâlnirilor desfăşurate în cadrul acestui proiect, elevii au fost informaţi cu privire la posibilitatea victimizării în mediul on-line, şi a riscurilor la care se expun în situaţia consumului de droguri, tutun sau alcool.

Totodată elevilor le-au fost oferite explicaţii despre sistemele informatice şi modurile de prevenire şi raportare a infracțiunilor comise prin intermediul acestora, traficul de persoane racolate prin intermediul internetului şi nu în ultimul rând hărţuire şi prevenirea victimizării minorilor prin intermediul jocurilor on-line.

Copiilor le-au fost prezentate filmuleţe tematice, activitate completată cu recomandările poliţiştilor şi a personalului Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax