Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: În apropierea Crăciunului, micuții de la Grădinița „Licurici” au avut parte de surprize minunate

Publicat

Copilașii de la Grădinița „Licurici” au avut parte de o serie de surprize în aceste zile premergătoare Sărbătorilor de Crăciun.  Micuții au vizitat  Muzeul Unirii, instituție  îmbracătă în  minunate straie de sărbătoare, au colindat și au fost foarte entuziasmați să-l ajute pe Moș Crăciun la ornarea turtei dulci cu bombonele colorate. Pentru strădania lor au primit și “Diploma de ajutor de nădejde al spiridușului cofetar”.

Pentru a împărtăși bucuria sărbătorilor împreună, copii de la Liceul de Muzică si Arte Plastice au vizitat gradinița și le-au dăruit celor mai mici ca ei un frumos program artistic cu cântece de Crăciun, colinde și piesa de teatru “Oglinda magica a lui Moș Crăciun”. În cadrul proiectului educațional “Să citim pentru Mileniul III” derulat împreună cu Biblioteca Județeană, copiii au desfășurat o activitate inedita într-o bibliotecă pe patru roți.”Bibliobus-ul” i-a purtat pe copii, la propriu și la figurat, în lumea poveștilor iar Moș Crăciun, prezent și el in acest autobuz, le-a dăruit cărți și dulciuri și le-a promis că va veni și la serbarea programată în zilele următoare la gradiniță.

Vă invităm să vizionați o galerie foto cu copiii de la Grădinița „Licurici”:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax