Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Înaintări în grad, premieri şi întâlniri cu părinţii, la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

DSCN3265 Profesorii, elevii de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au analizat situaţia şcolară, la finalul semestrului I din acest an școlar. Au fost felicitaţi tinerii care au obţinut medii peste 9.00 şi cei care au câştigat competiţii sportive interne, au fost înaintări în grad şi spectacol artistic.

În cadrul colegiuli, au fost 100 de elevi cu medii peste 9,00, performanța fiind obținută de către doi elevi din primii an de studiu, Grecu Gabriela-Teodora (10 D) cu media 9,89 și Bodea Nicolae-Alexandru (9 C) cu media 9,85.

Pe lângă prezentarea situației statistice pentru această primă parte a anului de învățământ, a avut loc înaintarea în grad. Un număr de 87 de elevi au primit gradul corespunzător anului de studiu sau pentru rezultate foarte bune la învățătură și comportare.

DSCN3278 Activitatea s-a încheiat cu premierea competițiilor sportive interne – ”Cupa 24 Ianuarie”, câștigată de către compania claselor a XI-a.

După analizarea situației școlare, în sala de festivități a colegiului, s-a desfășurat ședința cu părinții elevilor din clasele a IX-a.

Dacă întâlnirea din septembrie a presupus o scurtă familiarizare cu specificul colegiului militar, cea de acum a fost prilejul de a cunoaște primele rezultate ale copiilor lor, primele medii, impresii și nivelul de pregătire al celor care, în urmă cu șase luni, optau pentru un liceu cu profil militar. Tema lectoratului pentru această ședință a fost ,,Școala și familia în dezvoltarea armonioasă a tinerilor”.

“Numai o colaborare perfectă între familie și școală poate determina o eficiență maximă a muncii educative. Ședința în plen s-a încheiat, ca de obicei, cu un spectacol artistic – un dar de suflet pentru părinți”, au transmis reprezentanţii Colegiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax