Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO |Incendiu în Alba Iulia: GARAJUL unei case de pe Siretului, cuprins de FLĂCĂRI. Au intervenit două autospeciale de pompieri

Publicat

DSCF9440 Un incendiu a izbucnit vineri dimineața în jurul orei 8.45 la garajul unei case de pe strada Sretului din Alba Iulia.

Două auotospeciale de pompieri din cadrul ISU Alba au intervenit pentru stingerea flăcărilor, dar și un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, intervenția a durat o oră și zece minute. Incendiul a izbucnit de la o sobă cu care proprietarul încălzea garajul, din cauza hornului care nu era izolat corespunzător.

Flăcările au cuprins acoperișul anexei și, din cauza faptului că clădirea se afla foarte aproape de proprietatea vecină (circa un metru), incendiul a afectat și fațada casei de lângă garaj.

Pompierii au ajuns repede și au evitat producerea unor pagube însemnate. Totuși, au fost distruse de flăcări bunuri depozitate în garaj – aparate electrocasnice, mobilier și haine.

Pagubele au fost estimate la valoare de 10.000 de lei.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax