Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Incendiu în Alba Iulia: Un bărbat de 54 de ani a murit CARBONIZAT, după ce o garsonieră de pe strada Arnsberg a luat foc

Publicat

incendiu 2 O persoană a murit carbonizată, în urma unui incendiu produs sâmbătă dimineața, la parterul blocului G2, de pe strada Arnsberg din Alba Iulia.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit la fața locului și au localizat incendiul. Flăcările au fost stinse la o jumătate de oră de la producerea incendiului.

UPDATE: Din primele informații, persoana care a fost găsită carbonizată era un bărbat de 54 de ani, care locuia singur în garsonieră. Vecinii spun că bărbatul nu avea curent, iar singura lui sursă de lumină era o lumânare. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de lumânarea care a fost aprinsă în locuință. Incendiul nu s-a extins și la celelalte apartamente din bloc.

„Echipaje ale ISU Alba au intervenit în această dimineață la un incendiu, la o garsonieră dintr-un bloc de locuințe, situată la parter. În urma stingerii incendiului a fost găsită, din păcate, o persoană decedată, în vârstă de 54 de ani în apartament. Împreună cu organele de poliție vom continua cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurările, care au dus la izbucnirea incendiului” a spus col. Silviu Dogar, șeful Centrului Operațional al ISU Alba.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină sâmbătă dimineața, la ora 5.46, în municipiu, pe str. Arnsberg, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, proprietatea lui M.M.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii și două ambulanțe SMURD.

După lichidarea incendiului, în locuință a fost găsit carbonizat un bărbat.

În incendiu au ars obiecte de mobilier, aparatură electrică și îmbrăcăminte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. loli

    sâmbătă, 15.11.2014 at 08:58

    turturica in flacari!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax