Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO FOTO UPDATE Incendiul din cartierul Ampoi. Pompierii au salvat viaţa unui bărbat intoxicat cu fum

Publicat

YouTube video

UPDATE: Pompierii din Alba Iulia l-au salvat pe proprietarul apartamentului la care a izbucnit incendiul, duminică după-amiaza. Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, a fost găsit inconştient, în dormitor. Pagubele au fost estimate la valoarea de 20.000 de lei.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit, duminică, în jurul orei 15.30 la un incendiu ce a avut loc într-un apartament din oraş, pe strada Orizontului. Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu două autospeciale, 10 subofiteri și un echipaj SMURD ptentru stingerea focului. O persoană a fost intoxicată cu fum. Locuința respectivă se află în zona bisericuței de lemn din cartierul Ampoi.

 

Desfășurare de forțe la intervenția din cartierul Ampoi. Pompieri, polițiști, reprezentanți ai furnizorului de gaze, jandarmi și polițiști locali s-au aflat la fața locului, alături de zeci de curioși. Mai multe utilitare ISU, mașini de poliție și ambulanțe au blocat întreaga zonă, ceea ce arăta că pericolul prjn care au trecut oamenii a fost semnificativ. Persoana scoasă din imobil era conștientă, salvatorii încercând să afle detalii legate de vârstă și starea medicală.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit duminică, pe strada Orizontului din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament, proprietatea lui A.G. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și două ambulanțe SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars elemente de mobilier, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică, un geam termopan și o ușă și s-au deteriorat instalația electrică și zugrăveala. Din apartament a fost salvat proprietarul, un bărbat în vârstă de 77 ani, găsit inconștient în dormitor. Victimei i s-a acordat prim ajutor medical și a fost transportat la spital. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un aparat electric de încălzire defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax