Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU într-un bloc de locuințe din Alba Iulia. Un apartament a fost distrus de flăcări

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG9wciww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, vineri după-amiaza, în jurul orei 13:50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament aflat pe strada Vasile Goldiș.

UPDATE, ora 15:20 –  Potrivit ISU Alba, incendiul a fost lichidat, au ars aproximativ 60 de metri pătrați din apartament iar casa scării și celelalte apartamente au fost afectate de degajările mari de fum.

UPDATE, ora 14:50 – Incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de extindere. Se lucrează pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE, ora 14:45 –  Pompierii intervin în continuare. Intră în echipe, echipați cu măști de oxigen, în clădire. Sunt asistați și de un echipaj cu autoscara de intervenție.

Știrea inițială

Din primele date, intervenția se desfășoară pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, în zona Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 11.

Potrivit unor informații de la fața locului, pompierii au fost avertizați să fie foarte atenți în timpul intervenției, deoarece într-o cameră s-ar afla un fișet metalic în care ar fi depozitate arme și muniție.

Flăcările au cuprins unul dintre apartamente, situat la etajul 3 al blocului.

La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă, o autoscară, o ambulanță SMURD B2 și grupa operativă ISU Alba, dar și ambulanță de la SAJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax