Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Incendiu la clădirea fostului cinematograf „Columna” din Alba Iulia. Interiorul clădirii abandonate a fost cuprins de flăcări

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au intervenit, marţi după-masa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fostul cinematograf „Columna” din municipiu. Potrivit ISU Alba, focul a fost sub control și s-a intervenit pentru a se evita extinderea acestuia la acoperiș.

Pompierii aflați la fața locului au precizat că focul a izbucnit în interiorul clădirii și au ars resturile aflate în imobilul abandonat. Fumul abundent a îngreunat munca forţelor de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie cu 2 autospeciale de pompieri, o ambulanţă şi o maşină de poliţie.

UPDATE: Pompierii au reușit anihilarea flăcărilor, înainte ca acestea să se extindă. Cel mai probabil, focul a fost aprins de oamenii străzii, care își duc existența în clădirea abandonată. Din fericire, nu au ars decât câteva bucăți de lemn și bunuri părăsite în interior. Clădirea se află în patrimoniul Ministerului Culturii.

Vă prezentăm comunicatul ISU Alba:

„Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în municipiul Alba Iulia, în data de 24.07.2012 începând cu ora 15.45, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu produs la fostul cinematograf Columna. Incendiul s-a produs în interiorul camerei de proiecţie şi a afectat 1 canapea, 1 fotoliu, 1 scaun de birou şi deşeuri de hârtie depozitate. Cauza probabilă de incendiu este aruncarea la întâmplare a unui muc de ţigară”.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Sapeur Pompier

    marți, 24.07.2012 at 16:44

    Mai frate dar cum au dat buluc o gramada de oameni pentru un mic rahat !!!!!!

    • mda

      marți, 24.07.2012 at 17:56

      Si care e problema ta? Plin de frustrati pe aici…

  2. Amalia

    marți, 24.07.2012 at 18:59

    „Cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada”…. o zicala veche de cand e lumea…. Poate acum isi vor aduce aminte de cladire si cei care au posibilitatea sa o salveze… Administratia locala ar trebui sa faca ceva cu aceasta cladire , sa o transforme in ceva util pentru comunitate , nu sa o lase abandonata! Este o cladire veche , mare , frumoasa , ar fi pacat sa se distruga!

  3. raul

    miercuri, 25.07.2012 at 13:44

    DE CE NU FACE ACOLO UN CLUB DE TINERI

  4. Vecin

    joi, 26.07.2012 at 17:24

    Cinrematograful asta e casa boschetarilor. E deschis non-stop. La orice ora poate aparea un nou incendiu. E UN FOCAR DE INFECTIE. SA_-L BARICADEZE !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax