Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE-FOTO: Incendiu la o mașină parcată în fața unei pensiuni din Alba Iulia. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului

Publicat


12620879_1016966501697640_316632300_o O mașină a fost cuprins de flăcări marți seara, în jurul orei 23.00, în fața unei pensiuni din Alba Iulia. Pompierii au fost chemați să intervină pentru stingerea flăcărilor. 

Potrivit martorilor, este vorba despre un autoturism marca Renault, înmatriculat în Alba. Proprietarul mașinii, un tânăr de 25 de ani, a pornit motorul pentru a dezgheța mașina și a intrat în incinta pensiunii din centrul municipiului Alba Iulia. În momentul în care s-a întors, după câteva minute, mașina era cuprinsă de flăcări.

Incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit la panoul de siguranță și de la baterie.

În urma incendiului, stins de pompierii din Alba, nu există victime.

UPDATE:  Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit la ora 23.01 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe str. Lucian Blaga (Nicolae Titulescu – n.r.) din municipiu. A fost deplasată la locul evenimentului o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, care se manifesta la compartimentul motor. Au ars componentele compartimentului motor, parbrizul, capota și bordul autoturismului. Pagubele au fost evaluate la suma de 5.000 de lei, iar cauza probabilă este un scurtcircuit la conductorul electric cu izolația defectă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    miercuri, 20.01.2016 at 11:37

    Unde e strada Lucian Blaga in Alba Iulia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax