Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO-VIDEO: INCENDIU la o sală de jocuri de noroc, într-un bloc din Cugir. O persoană rănită și locatarii imobilului, evacuați

Publicat

O persoană a fost rănită și mai mulți locatari ai unui imobil cu trei niveluri au fost evacuați în urma unui incendiu izbucnit duminică după-amiaza (în jurul orei 13.50) la Cugir.

Incendiul a izbucnit la o sală de jocuri de noroc aflată la parterul imobilului și s-a manifestat cu degajări mari de fum. Persoana rănită a suferit arsuri de gradul I și II pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

UPDATE, ora 16.00: Cauza probabilă a izbucnirii incendiului – un conductor defect sau cu improvizații (scurtcircuit). În încăperea în care s-au propagat flăcările erau depozitate materiale combustibile. În apropierea zonei în care s-a produs scurtcircuitul se aflau inclusiv bidoane cu dezinfectant – precizări ISU Alba (lt. col. Ovidiu Costea – inspector șef ISU Alba)

UPDATE, ora 14.25: Precizări lt.col. Ovidiu Costea, inspector șef ISU Alba – ”Incendiul a fost lichidat. Este vorba despre un incendiu la o sală de jocuri aflată la parterul unui bloc de locuințe din Cugir, un imobil P+2+mansardă.

La fața locului, pompierii au găsit câteva persoane care s-au autoevacuat. Din declarațiile unor martori, este vorba despre un angajat al sălii de jocuri și alte 9 persoane care se aflau în interior, la momentul producerii incendiului.

Un bărbat a suferit arsuri de gradul I și II, pe aproximativ 40% din suprafața corpului. A fost transportat la CPU Cugir pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior au fost evacuați 12 locatari din bloc”.

Echipe ISU și de Poliție fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Incendiul a fost lichidat în prima fază de către voluntarii SVSU Cugir, potrivit sursei citate.

UPDATE, ora 14.10: Incendiul a fost localizat. Potrivit ISU Alba, blocul a fost evacuat preventiv, nu se manifesta fum pe casa scării. Au fost 10 persoane autoevacuate și alte cinci evacuate de SMURD Cugir și SVSU Cugir.

Știrea inițială

”Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Cugir intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc p+2.

Incendiul se manifestă la un operator economic – cazino, cu degajări mari de fum.

Au fost evacuați locatarii blocului, iar o persoană din interiorul cazinoului, cu arsuri la nivelul feței, a fost transportată de echipajul SMURD B2 la spital.

În aceste momente se lucrează pentru localizarea incendiului”, anunță ISU Alba.

Pompierii acționează cu trei autospeciale de stingere incendii și o autospecială SMURD.

În actualizare.

sursă imagini: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate