Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO INCENDIU la o societate comercială din Zlatna: Acoperiş ars şi instalația de alimentare a unui pod rulant deteriorată

Publicat

incendiu hala Miercuri dimineața, în jurul orei 06.00 un incendiu a izbucnit pe strada Decebal din Zlatna.

Un detașament de pompieri din Alba Iulia în cooperare cu SVSU Zlatna a intervenit la stingerea flăcărilor de la acoperișul unei hale care aparține firmei Erika Star din oraș.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit marţi dimineaţa, la ora 06.00, în Zlatna, pe str. Principală-Platforma Zlatna, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei hale aparținând unei societăți comerciale care produce sulfat de cupru. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Zlatna.

Ca urmare a acestui eveniment, a ars acoperișul confecționat din lemn și invelitoare din plăci de azbociment și ondulină pe o suprafață de aproximativ 400 mp și s-au deteriorat parțial senzorii și instalația de alimentare a podului rulant din hală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax