Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | INCENDIU la Sebeș: Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Pagube de 30.000 de lei după un scurtcircuit

Publicat

12227604_833492180081777_5228383130183956807_n Pompierii au fost chemați să intervină, duminică dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în municipiul Sebeș.

Potrivit primelor informații, pentru stingerea incendiului s-au deplasat pompierii din Garda de intervenție Sebeș, cei ai Detașamentului de pompieri Alba Iulia, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sebeș. La fața locului s-a acționat cu trei autospeciale de stins incendii, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Flăcările au cuprins acoperișul unei case, situate pe strada Aleea Parc din municipiul Sebeș. Au ars aproximativ 250 mp de acoperiș, din lemn și țiglă. Valoare estimată a pagubelor este de 30.000 de lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la un aparat electric (o hotă electrică) lăsat nesupravegheat.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit duminică dimineața, la ora 06.36, pe str. Aleea Parc din municipiul Sebeș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui C.D.  Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu invelitoare de țiglă pe o suprafață de aproximativ 250 mp, arhiva societății comerciale depozitată în podul casei (societatea comercială funcționa la parterul casei de locuit) și aparatură electrică și electrocasnică.

Foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax