Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: INCENDIU la un apartament din municipiul Alba Iulia, din cauza unui scurtcircuit. Pompierii au fost chemați să intervină

Publicat

incendiu 280 Pompierii din Alba Iulia au intervenit, duminică seara, în jurul orei 20:00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiu.

Din primele informații, incendiul a pornit de la un scurtcircuit la o mașină de spălat. Aceasta se afla în debaraua unui apartament situat la etajul șase al blocului 280, pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Alba Iulia.  

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost semnalat prin 112, de către persoane care au observat că ieşea fum din debara.

Echipajele de intervenție au reușit să localizeze și să lichideze incendiul. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Un cititor Alba24 a trimis pe adresa redacției o imagine de la intervenția pompierilor. Acesta a transmis faptul că, imediat după intervenția pompierilor, o ambulanță a ajuns la fața locului pentru acordarea de ajutor medical unei persoane ce a suferit un atac de panică.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit la ora 19.23, în municipiu, pe str. Nicolae Titulescu, Bloc 280, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietatea lui C.I.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a incendiului, au ars o mașină de spălat, un telefon fix, scule electrice, o ușă, instalația electrică și s-a deteriorat zugrăveala din apartament.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax