Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Incendiu pe autostrada A3 Gilău-Turda, la o autocisternă. Circulația a fost restricționată temporar. Ce transporta camionul

Publicat

Circulația a fost restricționată miercuri dimineața pe autostrada A3 Gilău-Turda, din cauza unui incendiu. Flăcările au cuprins roțile din spate ale unei autocisterne.

Potrivit ISU Cluj, autovehiculul transporta AdBlue.

”Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Detașamentului Turda și Punctul de Lucru Florești au fost solicitați pentru a stinge flăcările care au cuprins roțile din spate ale unei autocisterne, încărcată cu AdBlue, ce rula pe autostrada A3, în apropierea km 35.

Până la sosirea pompierilor flăcările au fost stinse”, a transmis ISU Cluj.

Echipajele au acționat pentru răcirea cisternei, timp în care circulația s-a desfășurat pe o singură bandă, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda.

Potrivit InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, incendiul a fost semnalat pe sensul către Turda, în zona localității Săvădisla, județul Cluj.

Flăcările au cuprins la anvelopa unui ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o cisternă care transporta aditiv pentru autovehicule. Nu au fost persoane rănite și nu a fost pericol de explozie.

Traficul a fost oprit pe banda de urgență și pe prima bandă pentru a fi efectuate verificările necesare.

sursă imagini: ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax