Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Incendiu pe strada Ferdinand din Alba Iulia. Un magazin alimentar a fost cuprins de flăcări

Publicat

Un magazin alimentar amplasat pe strada Ferdinand din municipiul Alba Iulia a fost cuprins de flăcări, joi dimineaţa, în jurul orei 6.00.

Pompierii au intervenit de urgenţă la faţa locului, cu 3 autospeciale de stins incendii. Cauza izbucnirii focului a fost un reşou pornit în acea dimineaţă de proprietarul magazinului. Potrivit ISU Alba, în spatele magazinului alimentar se afla un birou unde patronul îşi ţinea documentele. Joi dimineaţa, acesta a venit devreme, a aprins reşoul respectiv, iar apoi a plecat în magazin pentru a-şi face aprovizionarea cu marfă. Reşoul lăsat nesupravegheat s-a încins şi a luat foc.

Biroul din spatele magazinului a fost cuprins de flăcări, iar acoperişul acestuia în ars pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi. Flăcările au ajuns în magazin pe un geam, dar nu a înnegrit decât tavanul. Majoritatea alimentelor nu au fost afectate. Magazinul se află vizavi de Şcoala Gen. Nr. 3.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul ISU Alba: „Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 22.12.2011, începând cu ora 5.40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o construcţie, cu destinaţia comerţului cu amănuntul a produselor alimentare, situată pe Bulevardul Ferdinand din municipiul Alba Iulia.

În incendiu au ars aproximativ 150 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă, documente ale firmei şi aparatură birotică, toate în valoare de circa 30.000 lei. Au intervenit 25 pompieri militari cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu 5 angajaţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia pentru stingerea incendiului şi protejarea construcţiilor care se aflau  în imediata apropiere. În încercarea de a interveni pentru limitarea urmărilor incendiului, administratorul societăţii a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor şi a nasului, fiind transportat de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru acordarea ajutor medical de specialitate. Cauza probabilă de izbucnire a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric la un aparat de încălzit.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax