Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Încep lucrările la zona de agrement de pe malul râului Mureș, în cartierul Partoș din Alba Iulia. Ce spune primarul Pleșa

Publicat

Lucrările la zona de agrement de pe malul râului Mureș, în cartierul Partoș din Alba Iulia, vor începe săptămâna viitoare, a anunțat primarul Gabriel Pleșa. Pe aproximativ 1.000 de metri pătrați se va amenaja un spațiu de relaxare, cu mobilier urban.

„În vremurile tumultuoase în care trăim, când stresul și nesiguranța cotidiană sunt parcă mai pregnante decât oricând, simțim nevoia de a ne petrece cât mai plăcut timpul liber. De aceea, albaiulienii se vor bucura de un nou spațiu de relaxare, pe malul râului Mureș.

Vecinătatea cursurilor de apă trebuie să fie considerată o binecuvântare pentru noi, cei care locuim în Alba Iulia. Astăzi, într-o vizită de lucru, am verificat amplasamentul unde, săptămâna viitoare, vor începe lucrările la Zona de Agrement din Partoș.

Aici se va amenaja cu mobilier urban un spațiu de relaxare de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Totodată, căutăm alternative pentru realizarea unei zone de picnic, cu locuri pentru grătar și de servit masa. Având acces din strada Regimentul V Vânători de Munte, terenul va fi nivelat, pietruit, vor fi amplasate mai multe pavilioane și bănci rezistente la intemperii și corpuri de iluminat.

De asemenea, vor fi amenajate un debarcader și un ponton, care vor putea fi folosite pentru lansarea la apă a bărcilor ușoare și a canoelor.

Cu această ocazie începem și demersurile pentru înființarea, în cadrul Clubului Sportiv Municipal, a unei secții de caiac-canoe, deoarece vom dispune de toate condițiile necesare pentru practicarea acestui sport. Sper ca, pe lângă celelalte zone de relaxare din municipiu, și aceasta să fie utilizată, apreciată și îngrijită de albaiulieni”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 22.04.2021 at 19:22

    Ce va doare pe voi ? Malurile Muresului. Voi nu vedeti ca centrul vechi arata ca strazile din Siria ? L-am inteles pe Stalin ca nu avea perspectiva ca era batran, dar acuma in mandatul USR-istilor isteti(?) locul asta tot parloaga ramane. Asa vreti sa-l predati si dupa patru ani ? Ma intraba lumea straina, unde este centrul ? La care le raspund ca Alba Iulia nu mai are centru demult si nici nu se intentioneaza asa ceva. Treziri-va mai adormitilor, ca imediat vin alegerile si pe voi va prind pe malul Muresului.

  2. Ionel

    joi, 22.04.2021 at 23:54

    Faptul că în așa zisul centru au rămas probleme are se trage din lăcomia nemărginită a proprietarilor unor terenuri din zonă. Aceștia au probabil pretenții de sute de mii de euro (vezi exemplu pasaj cetate) pentru niște terenuri pentru care nu vine nimeni să pună banii pe masă (nici măcar entități private neconsiderând fezabil să investească atât cât cer ei). Să umplem deci buzunarele acestor proprietari lacomi utilizând bani publici?

    Primăria nu are decât să pună niște pancarde la marginea acestor terenuri lăsate în paragină pe care să se citească aceste realități (aceste terenuri sunt ținute voit dezafectate doar doar din cer vor cădea grămadă euroii) și saci cu bani să fie desenați acolo.

  3. pilu

    vineri, 23.04.2021 at 12:18

    Pai nu-i chiar asa. Aceste terenuri au fost evaluate de trei firme de specialitate si s-a stabilit pretul cel mai mic, dar Stalin nici nu a vrut sa auda. Se poate compara un pasaj subteran pe care nu-l vede nimeni, cu ceea ce am expus eu ? Si apropos de cumpararea acelor terenuri de privati. Cand vor sa construiasca ceva, Primaria nu da aviz numai pe ce vrea ea.Nu stiu cum nu a aparut Vasile, ca asta obtine orice aviz ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax