Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Încep lucrările pentru reabilitarea trotuarelor din zona centrală a municipiului Aiud

Publicat

La Aiud încep lucrările pentru reabilitarea trotuarelor din zona centrală a municipiului.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, trotuarele din întreaga zonă centrală protejată a municipiului vor fi pavate cu andezit. Această piatră naturală durabilă are o textură și o culoare deosebită, constituind un element estetic necesar zonei centrale.

„Pavarea cu andezit va contribui la îmbunătățirea imaginii centrului istoric al municipiului Aiud. De asemenea, aceste lucrări sunt necesare și contribuie la reprofilarea tramei stradale în vederea amenajării ulterioare a pistelor pentru biciclete.

Lucrările încep pe strada Băilor – porțiunea cuprinsă între BCPI Aiud și intersecția cu strada Iuliu Maniu. Ulterior se continuă pe trotuarele de pe strada Iuliu Maniu.

Întrucât traficul rutier ar putea fi afectat, avem rugămintea să sporiți atenția când circulați în zonă și să respectați semnalizarea rutieră”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Aceste lucrări fac parte din cadrul proiectului „Transport public ecologic în municipiul Aiud”, care este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mut pe Făta

    luni, 27.02.2023 at 15:44

    In cartierul Dalas, daca vi de la Profi masini parcate si pe dreapta si pe stanga, nici un trotuar, pietonii sunt zero pt municipalitate!Si asa este in majoritatea cartierelor! tot orasul este spart, se incep lucrari peste tot si nu se finalizează nimic! Sper ca aiudenii să taxeze toate prostiile astea la urmatoarele alegeri locale!

  2. Delle ALI

    duminică, 26.03.2023 at 19:18

    Totul se face fara cap!Nu se ingroapa cablurile electrice si fibra optica, tevile de gaz nu sunt schimbate conform noilor standarde.Cat despre piste de biciclete si parcari probabil vor arata ca pe strada Tribun Tudoran!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax